sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

"TEÞHÝS KOYAMIYORUZ" DENÝLEREK TABURCU EDÝLDÝ

  •  2 Aðustos 2022 Salý 14:48

Mersin’de 42 yaþýndaki engelli Mehmet Bulut, ameliyat olup, saðlýðýna kavuþmak istiyor.

41 gün Mersin Üniversitesi Onkoloji Hastanesinde yatan, 20 gün önce 'ameliyat olacaksýn' denilen ancak ameliyat edilmeyen Bulut, dün "Burada tedavin yok, teþhis koyamýyoruz Ankara'ya gitmen gerekiyor" denilerek taburcu edildi. Bulut, "Ortada kaldým. O ona atýyor o diðerine atýyor. Tedavi olmak, saðlýðýma kavuþmak istiyorum" dedi.

Edinilen bilgiye göre, Mersin'in Silifke ilçesinde yaþayan 42 yaþýndaki Mehmet Bulut, bundan 24 yýl önce geçirdiði trafik kazasý sonucu yataða mahkum oldu. Yüzde 90 engeli bulunan Bulut, 3-4 aydýr sol kalça kemiðinde çýkan kitleden kurtulmak için birçok yere baþvurdu. En son 22 Haziran'da Mersin Üniversitesi Onkoloji Hastanesine yatýrýlan Bulut, 41 gün hastanede yattý. 20 gün önce ameliyat kararý verilen Bulut, bir türlü ameliyat edilmezken, iddiaya göre dün "Burada tedavin yok, teþhis koyamýyoruz, Ankara'ya gitmen gerekiyor" denilerek taburcu edildi. Ne yapacaðýný þaþýran engelli vatandaþ, yetkililerden yardým bekliyor.

"Ben derdime derman arýyorum"

Durumuyla ilgili konuþan Mehmet Bulut, sol kalça kemiðinde oluþan kitle sebebiyle hastaneye geldiðini söyledi. Önce özel bir hastaneye gittiðini belirten Bulut, "Oradan Mersin Üniversitesi Onkoloji Hastanesine gönderdiler. Burada yatýþýmý verdiler. Burada 41 gün yattým. 41 gündür beni ameliyat yapacaklar ama yapamýyorlar. Kaç gündür ameliyat olmayý bekliyorum ancak ameliyat yapacak doktor yok. Plastik cerrahi ortopediye atýyor, ortopedi plastik cerrahiye atýyor. Özel hastaneye gidiyorum ben yapamam diyor. Ben burada kaldým, boþu boþuna yatýyorum. Ben derdime derman arýyorum" diye konuþtu.

"Saðlýðýma kavuþmak istiyorum"

Yaklaþýk 1 ay önce ameliyat için karar verildiðini belirten Bulut, "Ne ortopedi ne de plastik cerrahi yaparým diyemedi. Ýkisi bir yapmaya karar verdiler ama þimdi ikisi de yapmýyor. Ortada kaldým. Yani o ona atýyor o diðerine atýyor. Yüzde 90 engelleyim, 24 senedir yatalaðým. Ben devletimin bana sahip çýkmasýný ve tedavimi yaptýrmasýný istiyorum. Yani buradan kurtulup, saðlýðýma kavuþman istiyorum. Kitle beni þu anda çok zorluyor. Zaten kemiðe yapýþýk bir kitle. Önce kanser teþhisi konuldu, sonra deðilsin denildi. Belki de gerçekten kanserim. Bana müdahale edilmezse her yanýma yayýlacak. Ben doktorlardan veya hemþirelerden þikayetçi deðilim. Ben derdime deva arýyorum. Devletimin bana sahip çýkmasýný istiyorum. Babamý yeni kanserden kaybettim. 3-4 aydýr hastane hastane geziyorum. En son buraya yattým. Bayramý bile ben burada geçirdim. Bir sonuç yok. Ben maddi olarak bir þey istemiyorum, sadece saðlýðýma kavuþmak istiyorum. Bu kadar çaresizim" þeklinde konuþtu.

Paylaþ :
SICAKLAR ETKÝLEDÝ YENÝDÜNYADA HASAT ERKEN BAÞLADI: FÝYATI ÜRETÝCÝSÝNÝ SEVÝNDÝRDÝ
VATANDAÞLAR TARAFINDAN BESLENEN DENÝZ KAPLUMBAÐALARI BALIKÇI BARINAÐINI MESKEN EDÝNDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.