sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TARSUS BELEDÝYESÝ SPORCULARI, BANGKOK’TAN BÝR ALTIN VE BÝR BRONZ MADALYAYLA DÖNDÜ

  •  15 Aralýk 2021 Çarþamba 09:29

Tarsus Belediye Spor Kulübü sporcularý, Tayland’ýn baþkenti Bangkok’ta yapýlan Muaythai Dünya Þampiyonasýndan bir altýn ve bir bronz madalyayla döndü.

Tarsus Belediye Spor Kulübü sporcularý, Tayland'ýn baþkenti Bangkok'ta yapýlan Muaythai Dünya Þampiyonasýndan bir altýn ve bir bronz madalyayla döndü. Þampiyon milli sporcular, sevinçlerini Tarsus Belediye Baþkaný Haluk Bozdoðan ile paylaþtý.

Tarsus Belediyesi Spor Kulübü sporcularý, þampiyonluklar elde etmeye devam ediyor. Baþkan Bozdoðan, Bangkok'ta 5-11 Aralýk tarihleri arasýnda düzenlenen ve 98 ülkenin katýldýðý Muaythai Dünya Þampiyonasýnda, 91 kilogramda dünya þampiyonu olan Umut Eryýlmaz ile 71 kilogramda Elite Class kategorisinde dünya üçüncüsü olan Onur Þeker'i makamýnda aðýrladý.

“Sporcularýmýza her zaman destek olacaðýz”

Baþkan Bozdoðan, spor müsabakalarýnda Tarsus'u tüm branþlarda baþarý ile temsil eden sporculara destek olmak için ellerinden geleni yaptýklarýný belirterek, “Sporcularýmýzýn muaythai dalýnda ter dökerek dünya þampiyonluðu ve dünya 3'üncülüðü elde etmeleri bizim için gurur kaynaðýdýr. Baþarýlarýndan dolayý baþta kendileri olmak üzere sporcularýmýzý müsabakalara hazýrlayan antrenörlerimizi caný gönülden kutluyorum. Daha nice baþarýlara imza atacaklarýna olan inancýmla birlikte Belediye Spor çatýsý altýnda ter döken tüm sporcularýmýzýn, kentimizi baþarý ile temsil etmeleri hepimizi gururlandýrýyor” dedi.

Paylaþ :
SICAKLAR ETKÝLEDÝ YENÝDÜNYADA HASAT ERKEN BAÞLADI: FÝYATI ÜRETÝCÝSÝNÝ SEVÝNDÝRDÝ
VATANDAÞLAR TARAFINDAN BESLENEN DENÝZ KAPLUMBAÐALARI BALIKÇI BARINAÐINI MESKEN EDÝNDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.