sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAÞKAN GÜLTAK, OTOPARK ÝÞLETMECÝSÝ SERAP NOYAN’LA BULUÞTU

  •  26 Aðustos 2021 Perþembe 09:32

Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, Akdeniz Belediyesi ile Türkiye Ýsrafý Önleme Vakfý (TÝSVA) Mersin Mikrofinans Þubesi iþbirliðinde gerçekleþtirilen proje kapsamýndaki mikro kredi desteði sayesinde otopark iþleten Serap Noyan’ý iþletmesinde ziyaret etti.

Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, Akdeniz Belediyesi ile Türkiye Ýsrafý Önleme Vakfý (TÝSVA) Mersin Mikrofinans Þubesi iþbirliðinde gerçekleþtirilen proje kapsamýndaki mikro kredi desteði sayesinde otopark iþleten Serap Noyan'ý iþletmesinde ziyaret etti.

Ýþ yeri Akdeniz ilçe sýnýrlarý içinde Çankaya Mahallesinde bulunan 3 çocuk annesi 58 yaþýndaki kadýn giriþimci Serap Noyan, Baþkan Gültak'ýn ziyaretinden dolayý çok mutlu olduðunu ifade ederek, "Her þeyden önce TÝSVA, Akdeniz Belediyesi ve Baþkan Mustafa Gültak'a desteklerinden ötürü çok teþekkür ederim" dedi.

"Kadýnlar istediði zaman her þeyi baþarýr"

Eþi vefat etmeden önce yýllarca otoparkçýlýk iþi yaptýðýný, sonrasýnda da oðlu ile beraber bu iþi sürdürdüðünü söyleyen Noyan, "Daha sonra arkadaþlarým vasýtasýyla yollarýmýz mikro kredi ile kesiþti. Ýlk zamanlar tereddütlerim vardý. Ne olduðunu bilmiyordum fakat o endiþeler ortadan kalktý. Çok da iyi oldu. Bu iþ genelde erkek mesleði olarak bilinir, ancak ben bir kadýn olarak bu mesleði rahatlýkla sürdürüyorum. Kadýnlara tavsiyem þudur; inandýklarý yolda yürüsünler, çünkü biz istediðimiz zaman her þeyi baþarýrýz" ifadelerini kullandý.

Paylaþ :
SICAKLAR ETKÝLEDÝ YENÝDÜNYADA HASAT ERKEN BAÞLADI: FÝYATI ÜRETÝCÝSÝNÝ SEVÝNDÝRDÝ
VATANDAÞLAR TARAFINDAN BESLENEN DENÝZ KAPLUMBAÐALARI BALIKÇI BARINAÐINI MESKEN EDÝNDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.