sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ERDEMLÝ’DEN MANAVGAT’A 358 KÜÇÜKBAÞ HAYVAN DESTEÐÝ

  •  17 Aðustos 2021 Salý 09:05

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Baþkaný Dr. Devlet Bahçeli tarafýndan yangýn afeti yaþanan bölgeler için baþlatýlan yardým kampanyasýna, Mersin’in Erdemli ilçesindeki Yörükler 358 küçükbaþ ve bir de büyükbaþ hayvanla destek oldu

Uðurlama töreninde konuþan Erdemli Belediye Baþkaný Mükerrem Tollu, "Manavgat'ta, Antalya'da, Muðla'da yangýndan zarar gören insanlarýmýzýn zararlarýný karþýlamak adýna genel baþkanýmýzýn talimatýyla Erdemli halkýnýn teveccühü ile Erdemli halkýnýn desteði ile 358 tane küçükbaþ hayvanýmýzý, bir tane de büyükbaþ hayvanýmýzý biraz sonra inþallah Manavgat'a yollayacaðýz. Orada zarar gören insanlarýmýzýn zararlarý en güzel þekilde en iyi þekilde karþýlanacak. Zaten Erdemli halkýnýn kadirþinaslýðý belli, 358 tane hayvaný belediyemizin kesesinden tek kuruþ bedel ödemeden, tek kuruþ para çýkmadan sadece vatandaþlarýmýzýn katkýlarýný biz ihtiyaç sahiplerine ulaþtýrýyoruz. Ben destek olan, gayret sarf eden mesai arkadaþlarýma Erdemli halkýna huzurlarýnýzda binlerce kere teþekkür ediyorum" dedi.

Uðurlamaya katýlan Mersin Milletvekili Baki Þimþek de, "Bu milleti yýkmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Yörük çadýrýnýn dumaný tütüyor. Bizim insanýmýz her türlü doðal afette, her türlü acýda devletinin milletinin yanýnda. Ve Erdemli'deki Yörük ile Manavgat'taki Yörük, Aydýn'daki Yörük, Muðla'daki Yörük arada bir fark yok. Bunlar inanýn bu doðal afet karþýsýnda belki bu kadar kýsa süre içerisinde 358 tane küçükbaþ hayvanlarýný getirip belediyemize teslim ederek oradaki kardeþlerinin, belki hiç tanýmadýklarý, hiç görmedikleri insanlarýn bir dirhem olsun yaralarýna parmak basmak istiyorlar, merhem olmak istiyorlar. Ben hepsine teþekkür ediyorum" diye konuþtu.

Paylaþ :
SICAKLAR ETKÝLEDÝ YENÝDÜNYADA HASAT ERKEN BAÞLADI: FÝYATI ÜRETÝCÝSÝNÝ SEVÝNDÝRDÝ
VATANDAÞLAR TARAFINDAN BESLENEN DENÝZ KAPLUMBAÐALARI BALIKÇI BARINAÐINI MESKEN EDÝNDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.