sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

YANGINDA CAN PAZARI

  •  27 Temmuz 2021 Salý 10:42

Mersin’de 10 katlý binanýn 4. katýnda çýkan yangýnda, dumandan boðulmak üzere olan yaþlý kadýn, kapýyý açtýktan sonra bayýldý, itfaiye ekipleri kadýný kurtararak binadan çýkardý.

Mersin'in merkez Mezitli ilçesi Viranþehir Mahallesi'nde 10 katlý bir binanýn 4. katýnda çýkan yangýnda adeta can pazarý yaþandý. Elektrik kesintisi sonrasý jeneratörün devreye girmesinin ardýndan çýktýðý ileri sürülen yangýn, kýsa sürede büyüyerek apartmanýn diðer dairelerini de etkisi altýna aldý. Yangýna müdahale eden Mersin Büyükþehir Belediyesine baðlý itfaiye ekipleri, binanýn yangýn merdivenindeki çiçeklik ve diðer malzemelerden dolayý çalýþmalarda güçlük çekti. Ekipler bir yandan merdivenli araçla 4. kattaki alevlere müdahale ederken, bir yandan da binadaki daire sakinlerini tahliye etmeye çalýþtý.

Ýtfaiye ekiplerine kapýyý açtý, bayýldý

Bu sýrada binanýn 6. katýnda yalnýz yaþayan bir kadýnýn dairesinde mahsur kaldýðý bilgisine ulaþan itfaiye ekipleri, süratle kadýna ulaþmaya çalýþtý. Ekipler, merdivenlerden 6. kata çýktýklarý sýrada, yoðun dumandan etkilenen ve boðulmak üzere olan 74 yaþýndaki Sadet Spade evinin kapýsýný açtýktan sonra bayýldý. Eþi Alman uyruklu olan yaþlý kadýn, itfaiye ekiplerince sedye ile apartmandan çýkarýlarak, sitenin önünde bekleyen saðlýk ekiplerine teslim edildi. Sadet Spade'ye ilk müdahalenin, ambulansta yapýldýðý bildirildi.

Paylaþ :
SICAKLAR ETKÝLEDÝ YENÝDÜNYADA HASAT ERKEN BAÞLADI: FÝYATI ÜRETÝCÝSÝNÝ SEVÝNDÝRDÝ
VATANDAÞLAR TARAFINDAN BESLENEN DENÝZ KAPLUMBAÐALARI BALIKÇI BARINAÐINI MESKEN EDÝNDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.