sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR BELEDÝYESÝ, ÝLÇENÝN DÖRT BÝR YANINDA YAZ SPOR KURSLARI AÇTI

  •  25 Haziran 2021 Cuma 08:10

Toroslar Belediyesi, ilçenin dört bir yanýnda 21 farklý branþta yaz spor kurslarý açtý.

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz; "Spor kurslarýmýzla çocuklarýmýza ve gençlerimize spor kültürünü de kazandýrmayý amaçlýyoruz" dedi.

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, bu yýl ilçe merkezinin yaný sýra yaylalarda da açtýðý yaz spor kurslarý ile çocuklara ve gençlere etkinliklerle dolu bir yaz sezonu hazýrladý. Belediyeden yapýlan açýklamaya göre, pandemi sürecinde zamanlarýnýn çoðunu evlerinde geçirmek zorunda kalan çocuklar, 21 farklý branþtaki spor kurslarýyla hem eðlenecek hem de yeteneklerini keþfetme þansý bulacak.

7-18 yaþ grubuna yönelik ücretsiz düzenlenen yaz spor kurslarý; basketbol, bocce, cimnastik, çim hokeyi, doða sporlarý, futbol, geleneksel Türk okçuluðu, genel cimnastik (step, aerobik, plates), güreþ, halk oyunlarý, hentbol, izcilik, judo, modern okçuluk, motor sporlarý, özel sporcular, paten, rugby, tenis ve voleybol branþlarýnda yapýlacak.

Yüzme kurslarý da yine 7-18 yaþ grubuna yönelik 3 dönem boyunca gerçekleþtirilecek. Ýlk dönem yüzme kurslarý 5 Temmuz'da baþlayýp 30 Temmuz'da sona erecek. Yüzme kursuna katýlmak isteyenler, belediye ana hizmet binasý ile Yunus Emre Kültür Merkezindeki veznelere yatýrdýklarý 60 TL kayýt ücreti formu, kimlik fotokopisi ve 1 adet fotoðrafla birlikte Toroslar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüðüne kayýtlarýný yaptýrabilecek.

Paylaþ :
SICAKLAR ETKÝLEDÝ YENÝDÜNYADA HASAT ERKEN BAÞLADI: FÝYATI ÜRETÝCÝSÝNÝ SEVÝNDÝRDÝ
VATANDAÞLAR TARAFINDAN BESLENEN DENÝZ KAPLUMBAÐALARI BALIKÇI BARINAÐINI MESKEN EDÝNDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.