sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKDENÝZ’DE UMUDA YOLCULUK PROJESÝ ÝLE ONKOLOJÝ HASTALARINA DESTEK

  •  2 Nisan 2021 Cuma 09:39

Akdeniz Belediyesi, ilçe sýnýrlarý içerisinde yaþayýp onkoloji tedavisi gören hasta vatandaþlar ile onlara refakat eden yakýnlarý için baþlattýðý “Akdeniz’de Umuda Yolculuk” projesiyle onkoloji hastalarýna destek oluyor.

 Akdeniz Belediyesi, ilçe sýnýrlarý içerisinde yaþayýp onkoloji tedavisi gören hasta vatandaþlar ile onlara refakat eden yakýnlarý için baþlattýðý “Akdeniz'de Umuda Yolculuk” projesiyle onkoloji hastalarýna destek oluyor. Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, onkoloji hastalarýna ücretsiz servis hizmeti verdiklerini belirterek, “Bu zorlu süreçte, özellikle ekonomik olarak sýkýntý yaþayan hasta vatandaþlarýmýz ile yakýnlarýna destek veriyoruz” dedi.

 

Akdeniz Belediye Baþkaný Muhammet Mustafa Gültak, kanserden korunma noktasýnda bilinç ve farkýndalýk oluþturmak amacýyla Türkiye'de her yýl 1-7 Nisan tarihleri arasýnda çeþitli etkinlikler düzenlenen “Kanserle Savaþ Haftasý” dolayýsýyla yazýlý bir açýklama yaptý. Kanserin; Türkiye ve dünyada ölüm nedenleri arasýnda ikinci sýrada yer almasý nedeniyle ciddi bir toplum saðlýðý sorunu olduðunu vurgulayan Baþkan Gültak, kanserle mücadelede erken taný ve teþhisin çok önemli olduðunun altýný çizdi. Tütün ürünleri, alkol ve kanserojen ürün ve ortamlardan uzak durmanýn kanserle mücadelede önemli yer tuttuðunu belirten Gültak, meyve-sebze zengini beslenme, sportif aktiviteler ile saðlýklý kiloda olunmasýnýn da kanserden uzak durmada önemli olduðunu ifade etti.

Paylaþ :
SICAKLAR ETKÝLEDÝ YENÝDÜNYADA HASAT ERKEN BAÞLADI: FÝYATI ÜRETÝCÝSÝNÝ SEVÝNDÝRDÝ
VATANDAÞLAR TARAFINDAN BESLENEN DENÝZ KAPLUMBAÐALARI BALIKÇI BARINAÐINI MESKEN EDÝNDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.