sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

’HOÞ GELDÝN BEBEK’ PROJESÝ SALGINA RAÐMEN SÜRÜYOR

  •  25 Þubat 2021 Perþembe 09:20

Akdeniz Belediyesince uygulanan ’Hoþ geldin bebek’ projesi salgýna raðmen aralýksýz devam ederken, projede þu anda kadar 2 bin 553 aile ve bebeðe ulaþýldýðý bildirildi.

Akdeniz Belediyesince uygulanan 'Hoþ geldin bebek' projesi salgýna raðmen aralýksýz devam ederken, projede þu anda kadar 2 bin 553 aile ve bebeðe ulaþýldýðý bildirildi.

Belediyeden yapýlan açýklamaya göre, Baþkan Mustafa Gültak'ýn talimatýyla baþlatýlan ve önemli sosyal hizmetlerden biri olan 'Hoþ geldin bebek' projesi, salgýna raðmen aralýksýz þekilde sürdürülüyor. Akdeniz ilçe sýnýrlarýnda 0-3 aylýk bebekleri olan ailelere ulaþýlarak, içinde ebeveynlerin yaþamýný kolaylaþtýran ve bebeðin birçok ihtiyacýný karþýlayan çok çeþitli ürünlerin bir arada olduðu çanta hediye ediliyor.

Projede 2 bin 553 aileye ulaþýldý

Pandemi koþullarýný gözeten Kadýn ve Aile Hizmetleri Müdürlüðüne baðlý ekipler, Akdeniz'in tüm sokaklarýný gezerek, yeni çocuk sahibi olan ailelerle kapýda buluþuyor. Proje sayesinde þu anda kadar ulaþýlan aile ve bebek sayýsý 2 bin 553'e ulaþtý. Baþkan Gültak, “Ulaþtýðýmýz yeni doðan bebek sayýlarýmýz giderek artýyor. Bu projeden faydalanmak isteyen vatandaþlarýmýz kendi mahalle muhtarlarýna ulaþarak gerekli bilgileri alabilirler. Yavrularýmýzla ilgili temennimiz de ailelerine, vatana, millete hayýrlý evlat olmalarýdýr. Bizler ailelerimizin bu mutlu günlerinde yanlarýnda olmayý sürdüreceðiz” dedi.

Paylaþ :
SICAKLAR ETKÝLEDÝ YENÝDÜNYADA HASAT ERKEN BAÞLADI: FÝYATI ÜRETÝCÝSÝNÝ SEVÝNDÝRDÝ
VATANDAÞLAR TARAFINDAN BESLENEN DENÝZ KAPLUMBAÐALARI BALIKÇI BARINAÐINI MESKEN EDÝNDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.