sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

LÝDER ÝÇEL ÝDMAN YURDU

  •  3 Aralýk 2020 Perþembe 08:52

3.Lig 3. Grup’ta Somaspor’u yenen Ýçel Ýdman Yurdu grupta yeni lider oldu

3.Lig 3.Grup’ta þampiyonluk mücadelesi veren Ýçel  Ýdman Yurdu evinde lider Somaspor ile karþý karþýya geldi ve sahadan 55’inci dakikada Hakký Tosun’un attýðý golle 1-0 galip ayrýldý.

Geçtiðimiz hafta sonu Çarþambaspor deplasmanýnda 1-0 lýk skorla maðlup olan Ýçel Ýdman Yurdu için Soma maçý artýk daha da önem kazanmýþtý. Alýnacak olasý bir maðlubiyette birçok þeyinde deðiþmesi demekti.

Maça Somaspor daha hýrslý baþlarken, 5’inci dakikadan itibaren Ýçel Ýdman Yurdu kontrolü eline aldý ve rakip sahada gol aramaya baþladý. Özellikle sol kanadý  kullanan Ýçel Ýdman Yurdu Ozan Pektemir ile tehlikeli ataklar geliþtirdi. Aradýðý golü bir türlü bulamayan Ýçel Ýdman Yurdu kalesinde zaman zaman pozisyon versede  Ýlk yarý 0-0 lýk skorla bitti.

Maçýn ikinci yarýsýnda da  kontrolü elinde bulunduran Ýçel, aradýðý golü 55.dakikada kale aðzýnda oluþan bir karambol pozisyonunda Hakký Tosun ile buldu ve Ýçel 1-0 öne geçti.

Bu dakikadan sonra biraz daha kontrollü oynamayý seçen Ýçel ,zaman zaman rakip kalede tehlikeli ataklar geliþtirdi. Kalesine gelen toplarda da kaleci Sertaç faktörü ,maçýn 1-0 devam etmesini saðladý. Maçýn 62’inci dakikasýnda ise Tunahan Ergül Ýçel Ýdman Yurdu adýna 2.sarý karttan kýrmýzý kart görerek takýmýný 10 kiþi býraktý. Somaspor bu avantajý kullanmak istese de Ýçelli oyuncular gösterdikleri mücadeleci bir oyunla skoru tutmayý baþardý.

Sarý kartlarda ise hakem insiyatifini devamlý  Ýçel aleyhinde kullanýnca yedek kulübesinde sinirlenen sportif direktör Ümit Saltýk hakem tarafýndan sahadan atýldý. Maçýn sonuna  7 dakika ekleyen hakem maçý 9 dakika uzatýnca sinirler daha da gerildi ve maç Ýçel Ýdman yurdu’nun 1-0 lýk üstünlüðüyle sona erdi.

Bu skorun ardýndan Ýçel Ýdman Yurdu 25 puanla liderlik koltuðuna otururken  Somaspor i 24 puanla 2.sýrada yer aldý.

Ýçel Ýdman Yurdu 10 Aralýk Perþembe günü deplasmanda Karþýyaka ile oynayacak..

 

HABER: ÝÇEL TV/ SUN RTV/ MEHMET UYSAL

Paylaþ :
SICAKLAR ETKÝLEDÝ YENÝDÜNYADA HASAT ERKEN BAÞLADI: FÝYATI ÜRETÝCÝSÝNÝ SEVÝNDÝRDÝ
VATANDAÞLAR TARAFINDAN BESLENEN DENÝZ KAPLUMBAÐALARI BALIKÇI BARINAÐINI MESKEN EDÝNDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.