sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAÞKAN SEÇER, KIRSAL MAHALLELERÝ ZÝYARET ETTÝ

  •  28 Eylül 2020 Pazartesi 10:58

Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer, hiçbir ayrým yapmadan herkese eþit hizmet götürdüklerini ve belediye baþkanlýðý görevini severek yaptýðýný belirterek, "Hizmetini, görevini yapmayan bir belediye baþkaný köyleri bu kadar rahat dolaþmaz" dedi.

Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer, hiçbir ayrým yapmadan herkese eþit hizmet götürdüklerini ve belediye baþkanlýðý görevini severek yaptýðýný belirterek, "Hizmetini, görevini yapmayan bir belediye baþkaný köyleri bu kadar rahat dolaþmaz" dedi.

Seçer, her hafta sonu gerçekleþtirdiði mahalle ziyaretlerini Yeniþehir ilçesine baðlý Çavak, Emirler, Deðirmençay ve Karahacýlý mahalleleriyle sürdürdü. Baþkan Seçer, Çavak Mahallesi'nde, Emirler grup yolunda 2.5 kilometrelik ikinci kat sathi kaplama yaptýklarýný belirtti. Seçer, ayrýca 20 kilometre banket ve menfez bakýmý, 2 adet büz ve baks aðzý açma, 1 kilometrelik serme, sulama ve sýkýþtýrma iþlemleri ile 72 metrelik büz boru döþemesi gerçekleþtirdiklerini söyledi. Seçer, Çavak-Emirler-Deðirmençay-Ýnsu-Kocahamzalý mahalle yollarýnda da 12 kilometrelik rotmiks çalýþmasý yaptýklarýný ifade ederek, "Dün akþam bir heyelan meydana gelmiþ. O yol da açýlmýþ. Kocahamzalý-Çavak arasýnda ani bastýran yaðmurda bir heyelan oluþmuþ. Ekiplerimiz onlarý da açmýþ" diye konuþtu.

Paylaþ :
SICAKLAR ETKÝLEDÝ YENÝDÜNYADA HASAT ERKEN BAÞLADI: FÝYATI ÜRETÝCÝSÝNÝ SEVÝNDÝRDÝ
VATANDAÞLAR TARAFINDAN BESLENEN DENÝZ KAPLUMBAÐALARI BALIKÇI BARINAÐINI MESKEN EDÝNDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.