MÝNÝKLER, RENGARENK GÝYSÝLERÝYLE BAÞKAN GÜLTAK’IN GÜNÜNÜ AYDINLATTILAR

Akdeniz Belediye Baþkaný Muhammet Mustafa Gültak, Özgürlük Mahallesinde bulunan mahalle evi kreþine devam eden çocuklarý makamýnda aðýrladý.
Renkli ziyarette Anadolu'nun 7 bölgesine ait yöresel kýyafetler giyen minikler, hazýrladýklarý yöresel ürünler ve dileklerini yazdýklarý mektuplarý da Baþkan Gültak'a verdiler.
Mersin'in merkez ilçe Akdeniz belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, Baþkan Gültak, kreþ öðretmenleri ile birlikte ziyarete gelen küçük çocuklara çikolata ikramýnda bulundu, onlarla sohbet etti. Özgürlük Mahallesinde yaþayan çocuklar da buluþmada, mahalleye oyun parký ve spor sahasý yapýlmasý taleplerini iletti.
Mahallede yapýmý bitmek üzere olan 9 bin metrekare geniþliðe sahip Sekmen Parkýnýn yakýnda vatandaþlarýn hizmetine gireceðini söyleyen Gültak, geçmiþte atýl durumda kalan parklarý da yenilediklerini anlattý. Týrmýl Tepe Spor Kompleksinin yapýlmasýyla mahallenin büyük bir spor tesisi ve gençlik merkezine kavuþacaðýný belirten Gültak, bu tesisten yakýn mahallelerde yaþayan tüm insanlarýn faydalanabileceðini kaydetti.
“Belediyemize neþe ve mutluluk kattýlar”
Buluþmada, kreþ öðretmenleriyle de sohbet eden Baþkan Gültak, talepleri dinleyerek çözüm için birim yetkilileri ile görüþtü. Gültak, “Özgürlük Mahalle Evi bünyesinde hizmet veren kreþimize devam eden çocuklarýmýzý belediyemizde aðýrladýk. Ziyaretleri beni çok mutlu etti, belediyemize neþe ve mutluluk kattýlar. En kýymetli varlýðýmýz olan çocuklarýmýzýn saðlýðý, mutluluðu ve geleceðe güvenle bakabilmeleri için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceðiz. Bu güzel ziyaretleri dolayýsýyla sevgili çocuklarýmýza ve kýymetli kreþ öðretmenlerimize çok teþekkür ediyorum” diye konuþtu.
SUN RTV | Mersin | Kurumsal Web Sitesi | www.sunrtv.com.tr | © Copyright 2021-2025 Tüm Haklarý Saklýdýr.
URA MEDYA