sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE STOK YAÐ VE FAHÝÞ FÝYAT DENETÝMÝ

  •  7 Mart 2022 Pazartesi 15:06

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, ilçe genelindeki market ve alýþveriþ merkezlerinde temel gýda ürünlerine yönelik fahiþ fiyat ve etiket denetimlerini sürdürüyor.

Zabýta Müdürlüðü ekipleri, son günlerde özellikle ayçiçek yaðýnda yaþanan düzensiz fiyat hareketleri nedeniyle market ve zincir marketlerin yað reyonlarý ile depolarýnda denetim yaptý. Yapýlan denetimlerde 1 adet zincir marketin 5 litrelik yaðlarý, deposunda stokladýðý ve satýþ reyonuna koymadýðý tespit edilirken, iþletme hakkýnda Ticaret Ýl Müdürlüðü'ne gönderilmek üzere tutanak tanzim edildi. Belediye Zabýta Müdürlüðü ekipleri, marketlerdeki reyonlarý gezerek ürünlerin etiket fiyatlarýyla kasa fiyatlarýný da karþýlaþtýrdý ve son kullaným tarihlerini de inceledi.

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, denetimlerin aralýksýz devam edeceðini belirterek, "Son günlerde ayçiçek yaðý ile ilgili ani fiyat artýþlarýna þahit olmaktayýz. Zabýta Müdürlüðü ekiplerimiz de ilçemiz genelindeki market ve zincir marketlerde gerekli denetimlerini gerçekleþtirdi” dedi

Ýlçede bulunan iþletmelerin de bu konuda vatandaþlarýn yanýnda olacaðýna inandýklarýný kaydeden Yýlmaz, "Denetimler sýrasýnda ekiplerimize destek veren iþyeri sahiplerine, esnafýmýza ve çalýþanlara teþekkür ederiz” ifadelerini kullandý.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
FAYANS YÜKLÜ TIR YANDI
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
ANCELOTTÝ, AYLARCA FORMA VERMEDÝÐÝ ARDA’YI ÞÝMDÝ YERE GÖÐE SIÐDIRAMIYOR: TOP ONA AÞIK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.