sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ARAP ÝÞADAMLARI GAYRÝMENKUL YATIRIMI ÝÇÝN TÜRKÝYE’YE GELÝYOR

  •  7 Ocak 2022 Cuma 12:56

Türk ve Arap Ülkeleri Ýþbirliði Derneði (TÜRAP) ve TurabExpo, 16. Türk-Arap Ýþbirliði Zirvesi’nde, 22 Arap ülkesi ve 7 Türk Cumhuriyeti’nden binlerce yatýrýmcýyý Türkiye’deki gayrimenkul firmalarýyla buluþturacak.

16. Türk-Arap Ýþbirliði Zirvesi çatýsý altýnda, 7.Türk-Arap Yapý-Ýnþaat Malzemeleri ve Teknolojileri, Ýç Mimari, Mobilya Fuarý, Ýþbirliði Organizasyonu ve 4.Türk-Arap Gayrimenkul, Proje, Yatýrým, Finansman Fuarý, Ýþbirliði Organizasyonu eþ zamanlý olarak 26-27 Ocak tarihleri arasýnda Ýstanbul'da bir otelde düzenlenecek Fuara iliþkin deðerlendirmelerde bulunan TÜRAP Genel Baþkaný Sabuhi Attar, Arap ülkelerinin Türkiye'ye ilgi duyduðunu ve fuarýn ciddi anlamda yatýrým gücü saðlayacaðýný kaydetti.

“Arap yatýrýmcýlar Türkiye ile çalýþmak istiyor”
Attar, TÜRAP olarak 15 yýldýr Türkiye ve Arap ülkeleri arasýnda yatýrým ortaklýðý ve iþbirliði konusunda önemli çalýþmalara imza attýklarýný kaydederken, 16. Türk-Arap Ýþbirliði Zirvesi'ne ciddi bir þekilde hazýrlandýklarýný vurguladý.

Çalýþmalarý hakkýnda bilgiler veren TÜRAP Genel Baþkaný Sabuhi Attar, “15 yýldýr sürdürdüðümüz çalýþmalarýmýza Arap büyükelçileri ve Arap Bakanlar katýlým saðladý. Bütün ticaret odalarý ilgi gösteriyor. Hepsi ile ciddi bir þekilde çalýþmalarýmýzý devam ettiriyoruz. Bu yýl da Arap ülkelerinden ciddi bir talep var. Arap yatýrýmcýlar Türkiye'ye gelmek için bizimle her türlü çalýþmaya ortak oluyorlar. Arap Bakanlarý ziyaret ediyoruz, Arap ülkelerini ziyaret ediyoruz. Herkesten olumlu dönüþler alýyoruz. Türkiye'de gelmek ve yatýrým yapmak istiyorlar. Özellikle gayrimenkulle çok ilgililer” dedi.

Paylaþ :
KULÝSLERÝ HAREKETLENDÝREN ÝDDÝA: ASGARÝ ÜCRET TEMMUZ AYINDA 21 BÝN 320 LÝRAYA ÇIKACAK
DOÐU AKDENÝZ ÝÇÝN ’KUVVETLÝ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAÐANAK’ UYARISI
TARSUS’TA YAPAY ZEKA VE SANAT KURSLARI BAÞLADI
MSK GÖZÜNÜ ÞAMPÝYONLUÐA DÝKTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.