sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ELVAN: "SÝZÝNLE BÝRLÝKTE YAPMAYA DEVAM EDECEÐÝZ"

  •  31 Aralýk 2021 Cuma 09:17

Eski Hazine ve Maliye Bakaný Lütfi Elvan, "Neyi baþarmýþsak, bundan sonra da neyi baþaracaksak sizinle birlikte yaptýk ve sizinle birlikte yapmaya devam edeceðiz" dedi.

Eski Hazine ve Maliye Bakaný Lütfi Elvan, "Neyi baþarmýþsak, bundan sonra da neyi baþaracaksak sizinle birlikte yaptýk ve sizinle birlikte yapmaya devam edeceðiz" dedi.

Lütfi Elvan, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere geldiði Silifke'de partililer tarafýndan karþýlandý. “Her daim beni bu þekilde karþýlayan Silifke halkýna teþekkür ediyorum” diyen Elvan, AK Parti Ýlçe Teþkilatý önünde vatandaþlara seslendi. Elvan, yaptýðý konuþmasýnda, “Sizler bizim güvencemizsiniz. Allah sizlerden razý olsun. Neyi baþarmýþsak, bundan sonra da neyi baþaracaksak sizinle birlikte yaptýk ve sizinle birlikte yapmaya devam edeceðiz. Bizler sadece vesileyiz, ama sizlerin desteði ile sizlerin birlik ve beraberlik ruhu içinde hareket etmeniz bizlere daha da güç vermiþtir. Sizler için ne yapýlsa azdýr diye düþünüyorum. Siz deðerli kardeþlerim vataný için, milleti için Ay Yýldýzlý Al Bayraðý için her þeyini feda edecek olan kardeþlerimizsiniz. Biz sizlerin deðerini biliyoruz. Buraya kadar zahmet edip gelmiþsiniz. Allah hepinizden razý olsun” dedi.

Paylaþ :
KULÝSLERÝ HAREKETLENDÝREN ÝDDÝA: ASGARÝ ÜCRET TEMMUZ AYINDA 21 BÝN 320 LÝRAYA ÇIKACAK
DOÐU AKDENÝZ ÝÇÝN ’KUVVETLÝ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAÐANAK’ UYARISI
TARSUS’TA YAPAY ZEKA VE SANAT KURSLARI BAÞLADI
MSK GÖZÜNÜ ÞAMPÝYONLUÐA DÝKTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.