sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TARIM SÝGORTALARI HAVUZU EKSPERLÝÐÝ BÝTKÝSEL ÜRETÝM TEMEL EÐÝTÝM PROGRAMI MERSÝN’DE AÇILDI

  •  23 Kasým 2021 Salý 09:44

Tarým Sigortalarý Havuzu Eksperlerini yetiþtirmek amacýyla düzenlenen Tarým Sigortalarý Havuzu Eksperliði Bitkisel Üretim Temel Eðitim Programý, Alata Bahçe Kültürleri Araþtýrma Enstitüsü Müdürlüðü’nde açýldý.

Tarým Sigortalarý Havuzu Eksperlerini yetiþtirmek amacýyla düzenlenen Tarým Sigortalarý Havuzu Eksperliði Bitkisel Üretim Temel Eðitim Programý, Alata Bahçe Kültürleri Araþtýrma Enstitüsü Müdürlüðü'nde açýldý.

Tarým ve Orman Bakanlýðý'nýn koordinasyonunda, Sigortacýlýk ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu ile Tarým Sigortalarý Havuz Ýþletmesi'nin iþ birliðinde Devlet Destekli Tarým Sigortalarý Sistemi'nde yer alacak Tarým Sigortalarý Havuzu Eksperlerini yetiþtirmek amacýyla düzenlenen Tarým Sigortalarý Havuzu Eksperliði Bitkisel Üretim Temel Eðitim Programý, 22 Kasým tarihinde, Alata Bahçe Kültürleri Araþtýrma Enstitüsü Müdürlüðü'nde açýldý.

Eðitim programýnýn açýlýþýna, Tarým ve Orman Bakanlýðý Tarým Reformu Genel Müdür Yardýmcýsý Bekir Engürülü, Tarým Sigortalarý Havuzu Yönetim Kurulu Üyesi ve Tarým Sigortalarý Havuz Ýþletmesi Genel Müdürü Serpil Günal ve beraberindeki heyet ileTarým Reformu Genel Müdürlüðü Tarým Sigortalarý ve Doðal Afetler Daire Baþkaný Kamil Özdemir ile Sigortacýlýk ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) Sigortacýlýk Uzmaný Melih Özbulut katýldý. Program, 22 Kasým ve 15 Ocak tarihleri arasýnda olmak üzere 3 farklý dönemde gerçekleþtirilecek.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
HÜKÜMLÜLER ORMAN FAALÝYETLERÝNDE ÇALIÞACAK
MERSÝN’DE 19 MAYIS ETKÝNLÝKLERÝ SÜRÜYOR
FATÝH TERÝM, YUNANÝSTAN TAKIMI PANATHÝNAÝKOS’TAN AYRILDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.