sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

GÜLTAK: “MERSÝN GÜZEL BÝR KENT OLACAKSA KENTSEL DÖNÜÞÜM ÞART”

  •  15 Kasým 2021 Pazartesi 10:14

Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, kentsel dönüþümü herkesin konuþtuðunu ama kimsenin hiçbir þey yapmadýðýný belirterek, “Çünkü çok riskli bir iþ.

Size makamýnýzý ve koltuðunuzu kaybettirebilir ve vatandaþla karþý karþýya getirebilir. Bizim tek isteðimiz, Mersin'i çok güzel bir kent haline getirmek. Bu sebepten kentsel dönüþüm þarttýr” dedi.

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediye Baþkaný Gültak, Mersin Gençlik Eðitim ve Kültür Vakfý (MEGEV) Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Nihat Yýlmaz ve vakýf üyeleri ile kahvaltýda bir araya geldi. Etkinliðe, Camiþerif Mahallebi Muhtarý Derin Günüç de katýldý.

“Yýllar geçer; ayný þeyleri konuþuruz”

Baþkan Gültak, etkinlikte yaptýðý konuþmada, seçim zamanýnda ‘Asfalt, kaldýrým, yol yapmaya gelmiyoruz. Akdeniz'de bir insanlýk dramý var. Bu dramý çözmeye geliyoruz' dediðini anýmsattý. En az yeþili olan ve yýllarca ihmal edilen bir ilçeden bahsettiklerini belirten Gültak, “Biz bunlarý kentsel ve yerinde dönüþümlerle düzeltiyoruz. Mersin'in bir yerlisi olarak tek çözüm kentsel ve yerinde dönüþümdür. Bu olmadýðý sürece bir kuþak daha geçer ve yine ayný þeyleri konuþuruz” ifadelerini kullandý.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
BAÞKAN YILDIZ, ÖZEL BÝREYLERLE PÝKNÝK YAPTI
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
ANCELOTTÝ, AYLARCA FORMA VERMEDÝÐÝ ARDA’YI ÞÝMDÝ YERE GÖÐE SIÐDIRAMIYOR: TOP ONA AÞIK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.