sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE ’HAMÝLE BAKIM SÜTÜ’ PROJESÝ SÜRÜYOR

  •  30 Eylül 2021 Perþembe 10:36

Mersin Büyükþehir Belediyesinin hamilelere süt desteði sunduðu ‘Mersin Hamile Bakým Sütü’ projesi, baþladýðý günden bu yana yaklaþýk bin kiþiye ulaþtý.

Mersin Büyükþehir Belediyesinin hamilelere süt desteði sunduðu ‘Mersin Hamile Bakým Sütü' projesi, baþladýðý günden bu yana yaklaþýk bin kiþiye ulaþtý.

Büyükþehir Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, Tarsus Süt Üreticileri Birliði'nden temin edilen sütlerin kent genelinde daðýtýldýðý proje ile yeni doðacak çocuklarýn hayata daha saðlýklý bir þekilde 'merhaba' demesi amaçlanýyor.

Baþvurular 'Teksin' üzerinden devam ediyor

Projeden faydalanmak isteyenler, online uygulama olan 'Teksin' üzerinden gebeliklerini gösteren bir belge ile baþvuru oluþturabiliyor. Deðerlendirmeler sonucunda baþvurusu uygun görünenlere gebelik boyunca çocuk ve annenin kalsiyum ihtiyacý için 45 günlük periyotlar halinde 1'er litrelik paketlerden oluþan 12 litre süt paketi teslim ediliyor.

Sosyal Hizmetler ile Tarýmsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi iþ birliði ile yürütülen kapsamlý çalýþmada, süt üreticilerinin de yüzü gülüyor. Hamilelerin kalsiyum ihtiyacýný karþýlayacak sütler Tarýmsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi tarafýndan üreticiden temin edilirken, sütlerin daðýtýmýný ise Sosyal Hizmetler Dairesi ekipleri gerçekleþtiriyor.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
FAYANS YÜKLÜ TIR YANDI
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
ANCELOTTÝ, AYLARCA FORMA VERMEDÝÐÝ ARDA’YI ÞÝMDÝ YERE GÖÐE SIÐDIRAMIYOR: TOP ONA AÞIK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.