sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKDENÝZ’DE OKUL KANTÝNLERÝ DENETLENDÝ

  •  15 Eylül 2021 Çarþamba 09:52

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Zabýta Müdürlüðü ekiplerince, yeni eðitim-öðretim döneminin baþlamasýyla birlikte, ilçe sýnýrlarýnda bulunan okul kantinlerinde denetim yapýldýðý bildirildi.

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Zabýta Müdürlüðü ekiplerince, yeni eðitim-öðretim döneminin baþlamasýyla birlikte, ilçe sýnýrlarýnda bulunan okul kantinlerinde denetim yapýldýðý bildirildi.

Akdeniz Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, halkýn saðlýðý, huzuru ve esenliði için 7 gün 24 saat görev baþýnda olan zabýta ekipleri, 2021-2022 yeni eðitim-öðretim döneminin baþlamasýyla birlikte, ilçe sýnýrlarýnda bulunan eðitim kurumlarýnda faaliyet gösteren kantinleri denetledi. Kontrollerde, çocuklarýn saðlýðýný tehdit edebilecek merdiven altý üretilen, açýkta veya menþei belirsiz ya da tarihi geçmiþ ürün satýþý olup olmadýðý incelendi. Ruhsatlarýn da denetlendiði uygulamada, eksiði görülen kantin iþletmecileri uyarýlýp, eksikleri en kýsa sürede gidermeleri için süre verildi.

Ekiplerle birlikte okul kantinlerinin denetimine katýlan Akdeniz Belediyesi Zabýta Müdürü Ufuk Sivaslýoðlu da okul kantin iþletmecilerini, kurallara mutlaka uymalarý, ayrýca korona virüs tedbirlerini elden býrakmamalarý, maske, mesafe ve hijyen tedbirlerine kesinlikle dikkat etmeleri yönünde uyardý.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
FAYANS YÜKLÜ TIR YANDI
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
ANCELOTTÝ, AYLARCA FORMA VERMEDÝÐÝ ARDA’YI ÞÝMDÝ YERE GÖÐE SIÐDIRAMIYOR: TOP ONA AÞIK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.