sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR BELEDÝYESÝNDE TOPLU SÖZLEÞME SEVÝNCÝ

  •  9 Eylül 2021 Perþembe 11:04

Toroslar Belediyesi ile Belediye Ýþ Sendikasý arasýnda ’toplu iþ sözleþmesi’ imzalandý.

Toroslar Belediyesi ile Belediye Ýþ Sendikasý arasýnda 'toplu iþ sözleþmesi' imzalandý. 696 Sayýlý Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Toroslar Belediyesi Personel Limited Þirketi'nde en düþük ücretle çalýþan personelin maaþýna ve sosyal haklarýna 2 yýllýk sözleþmeyle yüzde 23 oranýnda zam yapýldý.

Belediye Ýþ Sendikasý Genel Baþkan Yardýmcýsý Ýsmail Duman ve toplu iþ sözleþmesi uzmaný Mehmet Koray Þener ile makamýnda bir araya gelen Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, imza töreninin ardýndan personel temsilcileriyle de görüþtü.

"Personelimizin her zaman yanýndayýz

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, verilen her emeðin ve alýn terinin kutsal olduðunu belirterek, personelinin her zaman yanýnda olduklarýný söyledi. Belediyeciliðin bir ekip iþi olduðunu belirten Yýlmaz; "Personel Limited Þirketi'nde çalýþan iþçimizin ücretlerinde iyileþtirme yaparak toplu iþ sözleþmemizi imzaladýk. Toplu sözleþmenin belediyemize ve çalýþanlarýmýza hayýrlý olmasýný dilerim. Toroslarýmýza en güzel hizmeti sunma noktasýnda tüm birimlerimizle birlikte çalýþmalarýmýzý yoðun bir þekilde sürdürüyoruz. Ýlçemizi daha ileriye götürmenin çabasý içerisindeyiz. Önemli olan personelimizle bir ve beraber olmamýz. Bir ekip ruhu içerisinde canla baþla çalýþan tüm personelime teþekkür ediyorum" dedi.

Paylaþ :
KULÝSLERÝ HAREKETLENDÝREN ÝDDÝA: ASGARÝ ÜCRET TEMMUZ AYINDA 21 BÝN 320 LÝRAYA ÇIKACAK
DOÐU AKDENÝZ ÝÇÝN ’KUVVETLÝ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAÐANAK’ UYARISI
TARSUS’TA YAPAY ZEKA VE SANAT KURSLARI BAÞLADI
MSK GÖZÜNÜ ÞAMPÝYONLUÐA DÝKTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.