sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE ÜRETÝCÝ KADINLARA SATIÞ DESTEÐÝ

  •  6 Eylül 2021 Pazartesi 08:59

Mersin Büyükþehir Belediyesince, üretici kadýnlarýn emeklerinin ekonomik deðere dönüþtürebilmesi için Silifke ve Erdemli ilçelerinde ’üretici kadýn stantlarý” kurulduðu bildirildi.

Mersin Büyükþehir Belediyesince, üretici kadýnlarýn emeklerinin ekonomik deðere dönüþtürebilmesi için Silifke ve Erdemli ilçelerinde 'üretici kadýn stantlarý” kurulduðu bildirildi.

Belediyeden yapýlan açýklamaya göre, Kadýn ve Aile Hizmetleri Dairesi tarafýndan kurulan stantlarda üretici kadýnlar binbir emek ve zahmetle ürettikleri ürünlerin satýþýný yapýyor. Silifke'de Þehir Stadyumu yanýnda kurulan 15 stantta 40 kadýn üretici, Erdemli'de Doðan Aquapark önünde kurulan 13 stantta ise 28 kadýn üretici ürünlerini sergiliyor.

Üreten kadýnlara satýþ öncesi pazarlama dersleri

Büyükþehir Belediyesi, kurduðu stantlarla kadýnlarýn emeðini görünür kýlarken, verdiði eðitimlerle de ürünlerini pazarlamalarý noktasýnda destek oluyor. Her iki ilçede de kadýnlar stantlarýnýn baþýna geçmeden önce satýþ-pazarlama, diksiyon, müþteri iliþkileri ve paketleme eðitimleri aldý. Verilen eðitimler sayesinde üretici kadýnlar satýþ konusunda donaným kazandý. Silifke'de stantlar sezon sonuna kadar perþembe ve cuma günleri, Erdemli'de ise yine sezon sonuna kadar cuma, cumartesi ve pazar günleri satýþa açýk olacak.

Paylaþ :
KULÝSLERÝ HAREKETLENDÝREN ÝDDÝA: ASGARÝ ÜCRET TEMMUZ AYINDA 21 BÝN 320 LÝRAYA ÇIKACAK
DOÐU AKDENÝZ ÝÇÝN ’KUVVETLÝ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAÐANAK’ UYARISI
KANLIDÝVANE’DE MÜZÝK TARÝHLE BULUÞTU
ALÝ KOÇ’TAN GALATASARAYLILARI KIZDIRACAK AÇIKLAMA: GERÇEK ÞAMPÝYON BÝZÝZ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.