sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

YENÝÞEHÝR BELEDÝYESÝ KÜLTÜR KOMPLEKSÝNÝN TEMELÝ ATILDI

  •  24 Þubat 2021 Çarþamba 08:37

Mersin’in merkez ilçe Yeniþehir Belediyesince, ders çalýþma alanlarýnýn da yer alacaðý kütüphane ve taziye evinden oluþacak Kültür Kompleksinin temelinin atýldýðý bildirildi.

Mersin'in merkez ilçe Yeniþehir Belediyesince, ders çalýþma alanlarýnýn da yer alacaðý kütüphane ve taziye evinden oluþacak Kültür Kompleksinin temelinin atýldýðý bildirildi.

Belediyeden yapýlan açýklamaya göre, hayýrsever vatandaþlarýn desteði ile Menteþ Mahallesinde sosyal, kültürel ve eðitim alanýnda önemli bir boþluðu dolduracak olan Kültür Kompleksinin temeli atýldý. 600 metrekarelik alana inþa edilecek olan Yeniþehir Kültür Kompleksi, 3 ay sonra hizmete açýlacak. Ýçerisinde öðrencilerin ders çalýþabileceði kütüphane ve mahalle halkýnýn kullanabileceði taziye evinin de yer alacaðý komplekste, ayný zamanda sosyal mekanlarda yer alacak.

“Verdiðimiz sözü yerine getirdik”

Törende konuþan Yeniþehir Belediye Baþkaný Abdullah Özyiðit, zor koþullara raðmen vatandaþlarýn talep ve ihtiyaçlarýna cevap verdiklerini belirterek, çalýþmalarýný bu yönde devam ettirdiklerini söyledi. Seçilmeden önce verdikleri sözü yerine getirdiklerini ifade eden Baþkan Özyiðit, “Ýhtiyaç duyulan mahallelerimizde kütüphane ve kültürümüzün temellerini oluþturan ve büyük kentlere evirildiðimiz koþullarda bir miktar zayýflayan o iliþkileri yeniden kuracaðýmýz, acýyý birlikte paylaþacaðýmýz, zor günleri birlikte atlatacaðýmýz taziye evi gibi mekânlarý yapmak, bunlarý yaparken de insanýmýzýn, gençlerimizin ve çocuklarýmýzýn eðitimine önemli katký sunacak kütüphane gibi bir eðitim merkezini iþin içine katma noktasýnda bir davranýþýmýz oldu. Seçilmeden önce halkýmýza bu sözleri verdik, verdiðimiz bir sözü daha yerine getirmenin mutluluðunu yaþýyoruz” dedi.

Paylaþ :
KULÝSLERÝ HAREKETLENDÝREN ÝDDÝA: ASGARÝ ÜCRET TEMMUZ AYINDA 21 BÝN 320 LÝRAYA ÇIKACAK
DOÐU AKDENÝZ ÝÇÝN ’KUVVETLÝ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAÐANAK’ UYARISI
KANLIDÝVANE’DE MÜZÝK TARÝHLE BULUÞTU
ALÝ KOÇ’TAN GALATASARAYLILARI KIZDIRACAK AÇIKLAMA: GERÇEK ÞAMPÝYON BÝZÝZ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.