sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TARSUS BELEDÝYESÝ SIFIR ATIK BELGESÝNÝ ALDI

  •  16 Ocak 2021 Cumartesi 16:46

Tarsus Belediyesi, Temizlik Ýþleri Müdürlüðünün sorumluluðunda yürütülen Sýfýr Atýk Projesi kapsamýnda atýk oluþumunun önlenmesinden baþlayarak atýklarýn azaltýlmasý, toplama merkezinde ayrý biriktirilmesi, geçici depolanmasý, ayrý toplanmasý, taþýnmasý süreçlerini içine alan Sýfýr Atýk Yönetim Sistemini kurarak temel seviye Sýfýr Atýk Belgesini aldý.

Mersin'in Tarsus Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, belediye Sýfýr Atýk Projesini hayata geçirmek üzere 9 Haziran 2020 tarihinde Çukurova bölgesinin ilk ‘Atýk Getirme Merkezini' kurmasýnýn ardýndan 29 Aralýk 2020 tarihinde Sýfýr Atýk Belgesini aldý. Tarsus Belediyesi, bu kapsamda belediyenin merkez kampüs ve ek binalarýnýn tümünde sýfýr atýk yönetim sistemine geçti.

Çevre ve Þehircilik Bakanlýðýnýn baþlattýðý Sýfýr Atýk Projesi kapsamýnda yürütülen çalýþmalar ile geri dönüþebilen atýklar, tekstil atýklarý, elektrikli ve elektronik atýklar, ekmek atýklarý, atýk pil ve bitkisel atýk yaðlar için toplama stantlarý oluþturan teknik elemanlar, stantlar için gerekli malzeme ihtiyaçlarýný ise hurda malzemelerden karþýlýyorlar. Stantlarýn üretimleri devam ederken bu çalýþmanýn tamamlanmasýnýn ardýndan toplama stantlarý þehrin uygun noktalarýna yerleþtirilecek.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI
MERSÝN’DE GENÇLÝK BAYRAMI HAFTA BOYUNCA DOLU DOLU KUTLANDI
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.