sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MTSO’DAN ÖÐRENCÝLERE 103 TABLET BÝLGÝSAYAR

  •  15 Ocak 2021 Cuma 09:04

Mersin Ticaret ve Sanayi Odasý (MTSO), TOBB tarafýndan baþlatýlan kampanya kapsamýnda, korona virüs sürecinde uzaktan eðitim alan ancak bilgisayarý olmayan öðrencilere 103 adet klavyeli tablet bilgisayar hediye etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði (TOBB) öncülüðünde baþlatýlan kampanyaya bir destek de MTSO'dan geldi. MTSO Baþkaný Ayhan Kýzýltan ve Meclis Baþkaný Hamit Ýzol, TOBB ile oda ve borsalarca, online eðitim alan ihtiyaç sahibi öðrencilere 30 bin klavyeli tablet desteði kapsamýnda, TOBB ve MTSO tarafýndan temin edilen 103 adet tableti, Ýl Milli Eðitim Müdürü Adem Koca'ya teslim etti. Teslim törenine, MTSO Eðitim Hizmetleri Komitesi Meclis üyeleri Tamer Güner ile Yalçýn Balcý da katýldý.

Kýzýltan, birçok sorunun temelinde, iki unsur olan eðitim ve insan kaynaðýnýn niteliði konularýnýn yattýðýný belirterek, “Ýnsan odaklý eðitim yaklaþýmýný anlamlý buluyoruz. Çocuklarýmýz nitelikli insan kaynaðýmýzýn temeli, insan kaynaðýmýz ise geleceðimizdir. Tüm bunlarýn üstünde eðitim þemsiyesi vardýr. Biz de ihtiyacý olan öðrencilerimizin eðitimden yoksun kalmamalarý için çorbada bir tuzumuzun olmasýný istedik. TOBB ve MTSO olarak eðitime desteðimizin her zaman devam edeceðini taahhüt ediyoruz" dedi.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI
MERSÝN’DE GENÇLÝK BAYRAMI HAFTA BOYUNCA DOLU DOLU KUTLANDI
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.