sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

GÝRÝÞÝMCÝ KADINLARIN DÝJÝTALLEÞMESÝ EÐÝTÝMÝNDE ÝKÝNCÝ ETAP BAÞLADI

  •  5 Ocak 2021 Salý 08:26

Mersin’in merkez Mezitli ilçesinde kadýn giriþimcilerin e-ticaret yapabilmesi için baþlatýlan ve ilk etapta 136 kadýnýn yararlandýðý Giriþimci Kadýnlar Projesinin (GÝKA) ikinci etabýnýn baþladýðý bildirildi.

Mersin'in merkez Mezitli ilçesinde kadýn giriþimcilerin e-ticaret yapabilmesi için baþlatýlan ve ilk etapta 136 kadýnýn yararlandýðý Giriþimci Kadýnlar Projesinin (GÝKA) ikinci etabýnýn baþladýðý bildirildi.

Mezitli Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, katýlan kursiyerlere ücretsiz tablet daðýtýmýnda yapýldýðý projenin ilk toplantýsý yaþanan pandemi dolayýsý ile uzaktan baðlantý yöntemiyle gerçekleþtirildi. Yaklaþýk 1 yýldýr devam eden proje kapsamýnda geçen yýl olduðu gibi giriþimcilik, dijital teknoloji kullanýmý, sosyal medya, e-ticaret üzerinden satýþ ve pazarlama teknikleri üzerine eðitimler verilecek.

300'ün üzerinde kadýnýn yer aldýðý ilk derse Mezitli Belediye Baþkaný Neþet Tarhan da katýlarak geçtiðimiz yýl yaþanan tecrübeleri aktardý. Konuþmasýnda Mezitli'de kadýnlara yönelik olarak gerçekleþtirilen çalýþmalar hakkýnda bilgiler veren Tarhan, “Mezitli'nin kadýnlarý diðer kentlerde yaþayanlara göre daha ayrýcalýklý diye düþünüyorum. Belediye olarak kadýnlarýmýzýn daha iyi þartlarda yaþamasý için her türlü çalýþmayý gerçekleþtiriyoruz. Kadýnlarýmýzýn daha büyük iþler baþarabilmesi için projeler üretmeye devam ediyoruz” dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE TURFANDA KÝRAZ HASADI BAÞLADI
SOSYAL GÜVENLÝK KURUMU’NUN GERÝ ÖDEME LÝSTESÝNE 47 ÝLAÇ DAHA EKLENDÝ
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
MÝLLÝ BOCCE SPORCUSU, ÞAMPÝYONA ÖNCESÝ HEYECANINI BAÞKAN YILDIZ ÝLE PAYLAÞTI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.