sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ÇOCUKLARIN MONT VE BOTLARI MERSÝN BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝNDEN

  •  4 Ocak 2021 Pazartesi 11:01

Mersin Büyükþehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Baþkanlýðý bünyesinde hizmet veren Kýyafet Evi’nin, kýþ aylarýnýn gelmesiyle birlikte çocuklarýn mont ve bot ihtiyaçlarýný da karþýladýðý bildirildi.

Mersin Büyükþehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Baþkanlýðý bünyesinde hizmet veren Kýyafet Evi'nin, kýþ aylarýnýn gelmesiyle birlikte çocuklarýn mont ve bot ihtiyaçlarýný da karþýladýðý bildirildi.

Belediyeden yapýlan açýklamaya göre, özellikle kýþ aylarýnda kullanýlmasý için mont, bot, eþofman ve spor ayakkabý alýmý yapan Sosyal Hizmetler Dairesi Baþkanlýðý sayesinde aileler, kýþlýklarýný Kýyafet Evi'nden ücretsiz tamamlýyor. Soðuyan havalarda da minikler Kýyafet Evi ile giydiriliyor.

“Çocuklarýmýz mutlu olsun, yeni yýla umutla baþlasýnlar diye çalýþýyoruz”

Sosyal Hizmetler Dairesi Baþkanlýðý Sosyal Yardýmlar Þube Müdürlüðü personeli Nesrin Çalýþkan, Kýyafet Evi ile bugüne kadar 2 bin 500 aileye ulaþtýklarýný belirterek, “2 bin 500 ailede ortalama 7 bin 500 çocuðumuzu giydirdik. Yeni mont, eþofman takýmý, bot ve spor ayakkabý alýmý yapýldý. Çocuklarýmýz yine mutlu olsun diye, yeni yýla umutla baþlasýnlar diye onlara bunlarý saðlamaya çalýþtýk. Amacýmýz yine her zamanki gibi çocuklarýmýzý mutlu etmek, soðuk kýþ günlerinde onlarý ýsýtabilmek. Baþvurularýmýz hala yoðun bir þekilde devam ediyor. Taleplerimiz çok fazla. Geri dönüþlerimiz de çok güzel. Çocuklar buradan çok mutlu ayrýlýyor. Biz projemize coþkulu bir þekilde devam ediyoruz” dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE TURFANDA KÝRAZ HASADI BAÞLADI
SOSYAL GÜVENLÝK KURUMU’NUN GERÝ ÖDEME LÝSTESÝNE 47 ÝLAÇ DAHA EKLENDÝ
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
MÝLLÝ BOCCE SPORCUSU, ÞAMPÝYONA ÖNCESÝ HEYECANINI BAÞKAN YILDIZ ÝLE PAYLAÞTI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.