MERSÝN VERGÝ DAÝRESÝNE YAPILANDIRMA ÝÇÝN 86 BÝN 428 BAÞVURU YAPILDI

Mersin Vergi Dairesi Baþkaný Seyfettin Baysal, borç yapýlandýrmasý için bugüne kadar Ýnteraktif Vergi Dairesi üzerinden yapýlanlar baþta olmak üzere toplam 86 bin 428 baþvuru aldýklarýný belirterek, Mersinlilere, “Borcunuzu yapýlandýrýn, fýrsatý kaçýrmayýn’ çaðrýsýnda bulundu.
Mersin Vergi Dairesi Baþkaný Seyfettin Baysal, borç yapýlandýrmasý için bugüne kadar Ýnteraktif Vergi Dairesi üzerinden yapýlanlar baþta olmak üzere toplam 86 bin 428 baþvuru aldýklarýný belirterek, Mersinlilere, “Borcunuzu yapýlandýrýn, fýrsatý kaçýrmayýn' çaðrýsýnda bulundu.
Mersin Vergi Dairesi Baþkaný Baysal, yapýlandýrmayla ilgili açýklama yaparak, bilgi verdi. 7256 sayýlý Bazý Alacaklarýn Yeniden Yapýlandýrýlmasý Hakkýnda Kanunun 17 Kasým 2020 tarihinde yürürlüðe girdiðini anýmsatan Baysal, vergi borcu, sigorta prim borcu, öðrenim kredisi borcu, ecrimisil, motorlu taþýtlar vergisi ve trafik para cezasý gibi borçlarýn yeniden yapýlandýrýlmasý için son baþvuru tarihinin 31 Aralýk 2020 olduðunu anýmsattý. Baysal, “Mersin Vergi Dairesi Baþkanlýðýmýz yetki alaný içerisinde, yasanýn yürürlüðe girdiði tarihten bu güne kadar Ýnteraktif Vergi Dairesi üzerinden yapýlan müracaatlar baþta olmak üzere toplam 86 bin 428 müracaat alýnmýþ ve yoðun bir þekilde müracaatlar devam etmektedir. Yapýlandýrma baþvurularý vergi dairesine gitmeden Ýnteraktif Vergi Dairesi (https://ivd.gib.gov.tr) üzerinden kolaylýkla yapýlabilmekte ve müracaat sonuçlarý da ayný adresten takip edilebilmektedir. Mükelleflerimizin borçlarýný yapýlandýrarak, fýrsatlarý kaçýrmamalarý gerektiðini hatýrlatýr, saðlýklý günler dileriz” dedi.
SUN RTV | Mersin | Kurumsal Web Sitesi | www.sunrtv.com.tr | © Copyright 2021-2025 Tüm Haklarý Saklýdýr.
URA MEDYA