sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

GÜLTAK, ÇAMLIBEL ESNAFIYLA BÝR ARAYA GELDÝ

  •  3 Ekim 2020 Cumartesi 08:46

Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, Çamlýbel Mahallesi sakinleri ve esnafý ile bir araya gelerek, 29 Ekim’de hizmete açýlmasý planlanan Mersin Millet Bahçesinin bölgeye yeniden hareketlilik ve canlýlýk kazandýracaðýný söyledi.

Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, Çamlýbel Mahallesi sakinleri ve esnafý ile bir araya gelerek, 29 Ekim'de hizmete açýlmasý planlanan Mersin Millet Bahçesinin bölgeye yeniden hareketlilik ve canlýlýk kazandýracaðýný söyledi.

Çamlýbel Derneði Baþkaný Hüseyin Karlýklý'nýn da eþlik ettiði ziyarette, Akdeniz Belediyesi'nin Çamlýbel'e iliþkin projelerini anlatan Gültak, Mersin Millet Bahçesinin tamamlanýp hizmete girmesiyle birlikte Çamlýbel'in eski cazibesini kazanacaðýný, bölgenin ekonomik, spor, kültür ve sanat alanlarýnda da canlýlýk kazanacaðýný söyledi. Aþýklar Parkýný da esnaf ve vatandaþlarla birlikte gezerek, gördüðü eksiklikleri telefonla yetkililere bildiren Baþkan Gültak, parkýn aydýnlatma, bakým, yenileme ve çevre düzenlemesinin belediye tarafýndan yapýlacaðýný belirtti.

Paylaþ :
POS CÝHAZLARIYLA YAPILAN TAHSÝLATLAR MALÝYE’NÝN RADARINDA!
MERSÝN’DE EMEKLÝLER YAZI ’BAHAR ÞENLÝÐÝ’ ÝLE KARÞILADI
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
YENÝÞEHÝR BELEDÝYESÝ 19 MAYIS AYAK TENÝSÝ TURNUVASI DÜZENLÝYOR

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.