sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE ’KORONA VÝRÜS’ DENETÝMÝ YAPILDI

  •  2 Ekim 2020 Cuma 08:59

Mersin Valisi Ali Ýhsan Su, Ýçiþleri Bakanlýðý’nýn 81 ile gönderdiði korona virüs genelgesi doðrultusunda, maskesini takýp denetime çýktý.

Mersin Valisi Ali Ýhsan Su, Ýçiþleri Bakanlýðý'nýn 81 ile gönderdiði korona virüs genelgesi doðrultusunda, maskesini takýp denetime çýktý. Ýl protokolüyle birlikte esnafý ziyaret edip, toplu taþýma araçlarýndaki denetimlere katýlan Vali Su, vatandaþlarý maske, sosyal mesafe ve hijyen konusunda uyardý.

Denetimlerine eski Mezitli Belediyesi binasý karþýsýnda baþlayan Vali Su'ya, Ýl Emniyet Müdürü Mehmet Þahne, Jandarma Komutaný Albay Necip Çarýkcýoðlu, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutaný Albay Oðuz Bavbek ile Mezitli Belediye Baþkaný Neþet Tarhan'da eþlik etti. Cadde üzerindeki esnafý ziyaret ederek hem bol kazançlar dileyen hem de maske-mesafe ve hijyen konusunda uyaran Vali Su, her konuda olduðu gibi salgýn konusunda da kurallara uymanýn hayat kurtardýðýný söyledi. Toplu taþýma araçlarýndaki denetimlere de katýlan Vali Su, seyahat eden yolcularý maske ve mesafe konusunda uyararak, artýk Türkiye'nin tamamýnda ev dýþýnda maske kullanýmýnýn zorunla hale geldiði hatýrlatmasýnda bulundu. Su, tedbirlere uyduklarý için vatandaþlara teþekkür etti.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI
MERSÝN’DE GENÇLÝK BAYRAMI HAFTA BOYUNCA DOLU DOLU KUTLANDI
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.