sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MEME KANSERÝNE DÝKKAT ÇEKMEK ÝÇÝN ÞEMSÝYE ALTINDA TOPLANDILAR

  •  2 Ekim 2020 Cuma 08:58

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi ve Mezitli Soroptimist Kulübü, 1-31 Ekim Meme Kanseri Farkýndalýk Ayý kapsamýnda ‘farkýndayýz pedallýyoruz’ sloganýyla bisiklet turu düzenledi.

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi ve Mezitli Soroptimist Kulübü, 1-31 Ekim Meme Kanseri Farkýndalýk Ayý kapsamýnda ‘farkýndayýz pedallýyoruz' sloganýyla bisiklet turu düzenledi. Etkinlikte tüm davetlilere pembe maske daðýtýldý.

Mezitli Belediyesi Zabýta Müdürlüðü binasý önünde baþlayan etkinlikte, meme kanserine farkýndalýk oluþturmak amacýyla pembe þemsiye açýlýrken, bisiklet turunun yapýlacaðý güzergah ‘meme kanserinde rutin kontrol hayat kurtarýr' yazýsýyla boyandý. Etkinliðe, Mezitli Belediye Baþkaný Neþet Tarhan'ýn yaný sýra Mezitli Kaymakamý Ahmet Erdoðdu, ilçe protokolü muhtarlar, bisiklet dernekleri, belediye çalýþanlarý ve vatandaþlar katýldý. Etkinlikte konuþan Kaymakam Ahmet Erdoðdu, meme kanseri gibi özellikle kadýnlarý etkileyen bu tür hastalýklarla mücadele edilmesi gerektiðini belirterek, "Bu tür farkýndalýk etkinliklerinin düzenlenmesi çok önemli. Ýnsanlarýn durumun ne kadar ciddi olduðunu bilmeleri için bu konunun farkýna varmalarý gerekiyor. Erken teþhis çok önemli. Tüm kadýnlarýmýzýn kendi mahallelerindeki saðlýk kuruluþlarýna giderek erken teþhis yapmalarý gerekiyor. Etkinliði düzenleyenlere teþekkür ediyorum" dedi.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI
MERSÝN’DE GENÇLÝK BAYRAMI HAFTA BOYUNCA DOLU DOLU KUTLANDI
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.