sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ÝBRAHÝM BAÞ’TAN TRANSFER AÇIKLAMASI

  •  30 Eylül 2020 Çarþamba 09:25

Ýçel Ýdman Yurdu teknik direktörü Ýbrahim Baþ transferden ,Isparta maçýna gündemi deðerlendirdi

Misli.com 3.Lig 3.grupta yer alan Ýçel Ýdman Yurdu'nun teknik direktörü Ýbrahim Baþ, Sun TV'de yayýnlanan ''SPOR PANORAMA'' programýna telefon ile baðlanarak spor yorumcusu Mehmet Uysal'ýn sorularýný yanýtladý.

Ýlk hafta oynamadan kazanýlan hükmen 3-0 lýk galibiyeti deðerlendirerek konuþmalarýna baþlayan Ýbrahim hoca sorulan sorulara da cevap verdi.

''Gönül isterdi ki Osmaniyespor maçýnda sahaya çýkýp güzel bir oyunla kazanalým.Fakat rakibin bir hatasý sonucu hükmen galip geldik. Ýkinci hafta ise evimizde Erbaasppor ile oynadýk Aslýnda ilk maçlar herzaman zordur. Pandemi süreci ile birlikte bu zorluk bir kat daha artmýþ durumda sahaya çýktýk. Ama iyi oynadýðýmýzý düþünüyorum. 3-0 kazandýk.Daha da farklý kazanabilirdik. Kalemizde de pozisyon verdik. Futbolda bunlar vardýr.Eksiklerimizi daha iyi irdeleyip ,en az hata ile Isparta 32 maçýna hazýrlanacaðýz. Zor bir maç olacak. Isparta 32  iki maçýndan da maðlubiyet ile ayrýldý. Onlar açýsýndan da önemli bir maç olacak. Yenemiyorsak yenilmeyeceðiz. 5-6 haftaya Ýçel Ýdman Yurdu hazýr hala gelmiþ olacaktýr'' dedi...

Mehmet Uysal'ýn transfer sorusunada cevap veren Ýbrahim Baþ, ''5 Ekim'e kadar bir sol stoper transferi yapmak istiyoruz. Yönetim ile istiþare yaptýk.Ýlerleyem birkaç günde bu transferi bitirmek istiyoruz'' dedi.

 

HABER: ÝÇEL TV/SUN TV/ MEHMET UYSAL

 

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI
MERSÝN’DE 19 MAYIS ETKÝNLÝKLERÝ SÜRÜYOR
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.