sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR’DA BELEDÝYE PERSONELÝ ÜNÝFORMALARI TORTEK’TE ÜRETÝLÝYOR

  •  24 Eylül 2020 Perþembe 15:42

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, belediye personelinin üniformalarýný Toroslar Belediyesi Teknik ve Mesleki Eðitim Kurslarý (TORTEK) atölyelerinde üretiyor.

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, belediye personelinin üniformalarýný Toroslar Belediyesi Teknik ve Mesleki Eðitim Kurslarý (TORTEK) atölyelerinde üretiyor.

Temizlik Ýþleri, Fen Ýþleri, Park ve Bahçeler, Sosyal Ýþler, Saðlýk Ýþleri ve Zabýta müdürlüklerinde hizmet veren personelin kýyafetini diken TORTEK atölyeleri, belediyenin bu alandaki bütçesine de tasarruf saðlamýþ oluyor. Saðlýk Mahallesinde bulunan TORTEK merkezinde seri bir þekilde üretime devam eden kadýn usta öðreticiler, belli bir program dahilinde personel kýyafetlerini tamamlayýp ilgili birimlere teslim ediyor. Toroslar Belediyesi'nce organize edilen sosyal, kültürel ve sportif organizasyonlarda kullanýlan kýyafet ve materyallerin de üretildiði atölyede, nikah iþlemleri sýrasýnda çiftlere armaðan edilen nikah kalemi takýmý da özenle hazýrlanýyor. Temizlik Ýþleri, Fen Ýþleri ve Park ve Bahçeler müdürlüklerinde görev yapan personelin kýþlýk kýyafet tasarýmýný da baþlatan atölye çalýþanlarý, potansiyeli daha da arttýrarak hizmet yelpazesini geniþletti. Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, üretimin, kalkýnmanýn en önemli yapý taþlarýndan biri olduðunu belirterek, "Fiziki çalýþmalarýn yaný sýra hayata geçirdiðimiz sosyal hizmetlerle klasik belediyecilik anlayýþýnýn dýþýna çýktýk. Göreve geldiðimiz günden bu yana üretime odaklý çalýþýyoruz" dedi.

Ýlçeye deðer katacak çalýþmalar gerçekleþtirdiklerini kaydeden Yýlmaz, "Her yaþ grubundan vatandaþýmýzýn ve özellikleri kadýnlarýn sosyal ve ekonomik hayatta daha aktif olmalarýný saðlamak amacýyla projeler geliþtirmeye devam ediyoruz. Hemþehrilerimizin kurslarýmýza gelerek el becerilerini geliþtirdiði ve meslek sahibi olduðu TORTEK atölyelerimizin potansiyelini daha da arttýrdýk. Belediye personelimizin çalýþma kýyafetlerini bu atölyelerimizde üretiyoruz. Üretimi her alanda yaymayý planlýyoruz" þeklinde konuþtu. - MERSÝN

Paylaþ :
MERSÝN’DE TURFANDA KÝRAZ HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE EMEKLÝLER YAZI ’BAHAR ÞENLÝÐÝ’ ÝLE KARÞILADI
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
YENÝÞEHÝR BELEDÝYESÝ 19 MAYIS AYAK TENÝSÝ TURNUVASI DÜZENLÝYOR

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.