sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ERDEMLÝ BELEDÝYESÝ, ASFALTI KENDÝ TESÝSLERÝNDE ÜRETÝYOR

  •  23 Eylül 2020 Çarþamba 13:44

Mersin’in Erdemli Belediyesi, ilçenin asfalt ihtiyacýnýn büyük bölümünü kendi tesislerinde üreterek, 71 mahallede kullanýyor.

Erdemli Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, Fen Ýþleri Müdürlüðü ekipleri, sýfýr rakýmýndan bin 500 rakýma kadar 5 farklý noktada ayný anda çalýþma yürütüyor. Erdemli Belediyesi tarafýndan 71 mahallede gerçekleþtirilen hizmetler aralýksýz devam ediyor. Belediye, yürüttüðü çalýþmalarý ise kendi imkanlarý ile sürdürüyor. 200’ün üzerinde araç filosu ile 5 farklý noktada ayný anda çalýþma yapma kabiliyeti olan Erdemli Belediyesi ekipleri, asfalt ihtiyacýnýn büyük bir oranýný kendi imkanlarý ile karþýlýyor. Fen Ýþleri Müdürlüðü ekipleri, son olarak Kýzkalesi Mahallesinde, kendi tesislerinde ürettikleri asfaltý döktü.
Erdemli Belediye Baþkaný Mükerrem Tollu, belediyenin her alanda üretim politikasý ile hareket ettiðini vurgulayarak, “2014 yýlýnda çýkan Büyükþehir Yasasý ile nüfusumuzdaki artýþa ve coðrafyamýzdaki geniþlemeye raðmen her mahallemize hizmet götürdük. Bunda hiç þüphesiz ki, mesai mefhumu gözetmeden, gece gündüz demeden, 7/24 esasý ile çalýþan yol arkadaþlarýmýzýn emeði büyüktür. Belediyecilik ekip iþidir. Erdemli’nin her noktasýnda nasýrlý ellerinin izi bulunan çalýþma arkadaþlarýma çok teþekkür ediyorum. Ýlçeyi modern bir þehir haline kavuþturmak için elimizden geleni yapýyoruz ve yapmaya devam edeceðiz” dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ’TURUNÇGÝL ÇALIÞTAYI’ DÜZENLENDÝ
TABELADAKÝ RAKAM DEÐÝÞTÝ! BENZÝNE 1 LÝRA 37 KURUÞ, MOTORÝNE ÝSE 1 LÝRA 24 KURUÞ ÝNDÝRÝM GELDÝ
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
MÝLLÝ BOCCE SPORCUSU, ÞAMPÝYONA ÖNCESÝ HEYECANINI BAÞKAN YILDIZ ÝLE PAYLAÞTI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.