sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

Karaduvar sahili yenileniyor

  •  29 Þubat 2020 Cumartesi 13:49

Mersin Büyükþehir Belediyesi, Akdeniz ilçesi Karaduvar sahilinde baþlattýðý çevre ve sahil düzenleme çalýþmalarýna hýz verdi. Büyükþehir Belediyesi Genel Sekreter Yardýmcýsý Haydar Ali Ulusoy, çevre ve sahil düzenleme çalýþmalarýný yerinde inceledi.

Yol Yapým Bakým ve Onarým Dairesi Baþkaný Ayhan Terban, Mali Hizmetler Dairesi Baþkaný Akýn Aþýcý, Yol ve Asfalt Þube Müdürü Erdal Özcan ve muhtarlarla birlikte yapýlan incelemelerde, çalýþmalar ile ilgili görüþ alýþveriþinde bulunuldu. Ekipler, 15 kamyon, 2 greyder, 1 dozer,1 loder ile saha ve çevre düzenleme çalýþmalarýný gerçekleþtirerek, sahili yeni görünümü için hazýrlamaya devam ediyor. Ekipler, bir süre önce sahilleri canlandýrma çalýþmalarý kapsamýnda, ilk olarak Karaduvar sahilinde daðýnýk halde bulunan büyük kayalarý düzenli hale getirmiþ, plaj kumunu da düzenleyerek, vatandaþlar için temiz bir hale getirmiþti.
Genel Sekreter Yardýmcýsý Haydar Ali Ulusoy ve beraberindeki ekip, yaðmursuyu drenajý için büz boru ve baks yerleþtirilmesi gereken yerlerde de yerinde inceleme yaparak, ihtiyaçlarý tespit etti. Adanalýoðlu çok amaçlý mahalle evinde yapýlmasý istenen talepleri ilgililerden dinleyen Ulusoy, incelemelerine Adanalýoðlu-Kazanlý arasýndaki halk plajýnda devam ederek, gündeme gelen konular çerçevesinde görüþ alýþveriþinde bulundu. Ardýndan Þeyh Ýbrahim Hekim Türbesi’nde inceleme yapýlarak, öneri ve talepler not edildi.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
HÜKÜMLÜLER ORMAN FAALÝYETLERÝNDE ÇALIÞACAK
MERSÝN’DE 19 MAYIS ETKÝNLÝKLERÝ SÜRÜYOR
FATÝH TERÝM, YUNANÝSTAN TAKIMI PANATHÝNAÝKOS’TAN AYRILDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.