sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

“Tarsus Adliyesi’nin hizmet çýtasý yükseltilmeli”

  •  25 Þubat 2020 Salý 13:34

Mersin Barosu Baþkaný Bilgin Yeþilboðaz, Tarsus ilçe temsilcisi ve yönetim kurulu üyesi Av. Cihan Öktem ile birlikte Tarsus Cumhuriyet Baþsavcýsý Ramazan Murat Tiryaki’yi ziyaret ederek, yeni görevinin hayýrlý olmasýný temenni etti.

Tarsus Adliyesi’nin birinci sýnýf kategorisine alýnarak hizmet çýtasýnýn yükseltilmesi gerektiðini söyleyen Yeþilboðaz, “Tarsus nüfus yoðunluðu bakýmýndan yoðun bir ilçe ve birçok ilin barosuna göre daha fazla avukat sayýsýna sahip. Adaletin aksamadan saðlanabilmesi için, adliyeye daha fazla hâkim ve savcý atanmasý gerekmektedir. Ayrýca Tarsus Adliyesi’ne ticaret ve çocuk mahkemesi kurulmasý konusunda daha önce varýlan ortak görüþ konusunda çalýþmalarýn devam etmesini temenni ediyoruz. Tarsus’ta halkýn adalete hýzlý eriþimi için, adliyedeki iþlerin daha hýzlý ve kaliteli yürütülmesi gerekmektedir” dedi.

Ziyaretten ve karþýlýklý fikir alýþveriþinden mutluluk duyduðunu ifade eden Tarsus Cumhuriyet Baþsavcýsý Ramazan Murat Tiryaki ise, Tarsus Adliyesi’nin daha iyi hizmet verebilmesi için Mersin Barosu ile ortak çalýþmalarda yer almayý önemsediklerini söyleyerek, avukatlarla iþbirliði yapmanýn sorunlarýn hýzlý çözümünde olumlu etki yaratacaðýný kaydetti.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
FAYANS YÜKLÜ TIR YANDI
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
ANCELOTTÝ, AYLARCA FORMA VERMEDÝÐÝ ARDA’YI ÞÝMDÝ YERE GÖÐE SIÐDIRAMIYOR: TOP ONA AÞIK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.