sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

Baþkan Tarhan esnafla buluþtu

  •  25 Þubat 2020 Salý 13:23

Mezitli Belediye Baþkaný Neþet Tarhan, Kuyuluk bölgesinde gerçekleþtirdiði esnaf gezisinde, Çamlýca Mahallesinden baþlayarak yaklaþýk 3 kilometrelik mesafede yol boyu sýralanmýþ esnafý ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

Baþkan Tarhan, birlikte yönetim anlayýþý çerçevesinde esnafýn görüþ ve önerilerini aldý. Kuyuluk bölgesi esnafýný ziyaret ederek hayýrlý iþler dileyen Tarhan, alýþveriþ yapan vatandaþlarla da sohbet etti, ilettikleri sorularýn çözümünü saðladý. Ziyaret esnasýnda iþ yerlerine asýlan Türk bayraklarýnýn yenisiyle deðiþtirilmesini saðlayan Baþkan Tarhan, ihtiyacý olan bir vatandaþýn yardýmseverler tarafýndan verilen tekerlekli sandalyeye ulaþmasýna da aracýlýk etti.
Baþkan Tarhan, görev yaptýðý ilk 5 yýllýk dönemde belediye hizmet binasý, site ve mahallelerde yaptýklarý Halk Günleri ile vatandaþlara ulaþarak birlikte yönetim anlayýþýyla hareket ettiklerini söyledi. Tarhan, “5 yýl boyunca vatandaþlarýmýzla iyi diyaloglar geliþtirdik. Karþýlaþtýklarý sorunlarý, belediyemizle ilgili düþünceleri doðrudan duyma þansý yakaladýk. Bu halk günlerimiz yine belirli aralýklarla devam ediyor. Ancak halk günlerine gelen vatandaþlarýmýzdan özel görüþme talepleri yoðunlaþmaya baþladý. Her mahallede defalarca Halk Günü yaptýktan sonra daha farklý vatandaþýmýza ulaþabilmek adýna bu kez esnaf ziyaretlerimizi artýrmaya karar verdik. Yanýmýza kalabalýk olmayacak þekilde icracý bir müdürümüzü de alarak esnaflarýmýz ve halkýmýzla sohbet ediyoruz. Çat kapý kahvelere girerek mini toplantýlar yapýyoruz. Böylece daha önce ulaþma imkaný bulamadýðýmýz vatandaþlarýmýza da ulaþmýþ oluyoruz. Bu tür ani ziyaretler daha faydalý oluyor. Sýcaðý sýcaðýna sorun ve talepleri alýyoruz ve çözülmesini saðlýyoruz” dedi.
Bu ziyaretlerde çok ilginç þeylere de tanýk olduklarýný belirten Tarhan, “Ziyaretlerimiz esnasýnda halkýmýza takvim ve belediyemizin hizmetlerini anlatan dergimizi de daðýtýyoruz. Esnafýmýzýn dükkanýnýn önüne astýðý Türk bayraklarýný yenisiyle deðiþtiriyoruz. Mahalle aralarýnda kötü görüntü oluþturan yerler konusunda uyarýlarda bulunuyoruz. Yine otobüs duraðýnda bekleyen bir vatandaþýmýzla sohbet ederken tekerlekli sandalyeye ihtiyacý olduðunu öðrendik. Hemen ayný çevrede esnaflýk yapan bir oto yýkamacý esnafýmýz elinde tekerlekli sandalye olduðunu ve verebileceðini söyledi. Ayný yerde yan yana bulunan ve birbirlerinin ihtiyacýndan haberleri olmayan iki vatandaþýmýz arasýnda bir iyilik köprüsü kurduk. Bunun gibi sayýsýz güzel anýya sahip olduk. Farklý bölgelerde muhtar dahil hiç kimseye haber vermeden esnaf ve vatandaþ ziyaretlerine devam edeceðiz” diye konuþtu.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
TCG NUSRET MÜZE GEMÝSÝ, MERSÝN’DE ZÝYARETE AÇILDI
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
ANCELOTTÝ, AYLARCA FORMA VERMEDÝÐÝ ARDA’YI ÞÝMDÝ YERE GÖÐE SIÐDIRAMIYOR: TOP ONA AÞIK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.