sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

Akdeniz’de asfalt ve kaldýrým çalýþmalarý sürüyor

  •  25 Þubat 2020 Salý 13:22

Akdeniz Belediyesi, yeni sezon asfalt çalýþmalarý kapsamýnda Gündoðdu Mahallesinin sokaklarýný asfalt kaplama ve kaldýrým çalýþmasýyla yenileyecek.

Akdeniz Belediyesi, asfalt kaplama ve kaldýrým yenileme çalýþmasý için ön hazýrlýklara hýz verdi. Bu çerçevede, Akdeniz Belediyesi Fen Ýþleri Müdürlüðüne baðlý ekipler; Civanyaylaðý’nýn ardýndan, Gündoðdu Mahallesinin sokaklarýnda yapýlacak asfalt kaplama çalýþmasý öncesi, sokaklardaki eski asfaltý sökmeye baþladý. Zaman içinde eskiyip ömrünü tamamlayan asfaltýn sökümü, geri dönüþtürülmek üzere trimer adý verilen makineyle yapýlýyor.
Mahallede, eski asfaltýn sökümünün yaný sýra bir yandan sökülen kaldýrýmlar da karo ile kaplanarak yenileniyor. Ýþ makineleri yardýmýyla mahallede yoðun bir çalýþma baþlatan fen iþleri ekipleri, asfalt kaplama hizmetinin sona ermesiyle birlikte Gündoðdu’nun sokaklarýný yepyeni bir görünüme kavuþturacak, mahalle sakinlerinin geçmiþte yaþadýðý sýkýntýlarý ve güçlükleri ortadan kaldýracak.

“Mahallerimizde yaþam kalitesini yükselteceðiz”
Akdeniz Belediye Baþkaný Muhammet Mustafa Gültak, yaptýðý deðerlendirmede, yeni asfalt sezonuna hýzlý baþladýklarýný belirterek, ihtiyaç duyan bütün mahallelere gereken hizmet ve çalýþmalarýn sunulacaðýný ifade etti. Gültak, “Yeni sezonda yoðun bir þekilde baþladýðýmýz asfalt kaplama hizmetiyle Akdeniz’in çehresini deðiþtirmeye, mahallelerimizi daha yaþanýlýr kýlmaya devam edeceðiz. Belirlenen plan ve program kapsamýnda, asla merkez ve kenar ayýrýmý yapmadan her mahallemize gereken hizmet ve çalýþmalarý en kýsa sürede sunacaðýz. Geçmiþte belediyecilik hizmetlerinden mahrum býrakýlan vatandaþlarýmýza, kent yaþamýnýn gerektirdiði konforu ulaþtýrýp, hak ettikleri yaþam kalitesini saðlayacaðýz. Gönül belediyeciliði ilkesi, insan odaklý hizmet anlayýþýmýzla Akdeniz’in tüm mahallelerinde deðiþim ve dönüþüm sürecek” ifadelerini kullandý.
Öte yandan; mahallelerinde baþlayan asfaltlama çalýþmalarýný beðeniyle takip eden Gündoðdu sakini vatandaþlar, hizmetler nedeniyle Baþkan Mustafa Gültak ve fen iþleri ekiplerine teþekkür ettiler.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
TCG NUSRET MÜZE GEMÝSÝ, MERSÝN’DE ZÝYARETE AÇILDI
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
ANCELOTTÝ, AYLARCA FORMA VERMEDÝÐÝ ARDA’YI ÞÝMDÝ YERE GÖÐE SIÐDIRAMIYOR: TOP ONA AÞIK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.