sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

Kariyer Merkezi, “Turizm Sektöründe Kariyer Fýrsatlarý etkinliði düzenleyecek

  •  25 Þubat 2020 Salý 13:20

Mersin Büyükþehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Kariyer Merkezi, nisan ayýnda gerçekleþecek olan “Turizm Sektöründe Kariyer Fýrsatlarý” etkinliði çerçevesinde turizm sektörü temsilcileriyle buluþtu.

Ýþ arayanlara rehberlik eden, öðrencilere staj fýrsatlarý sunan Kariyer Merkezi, yeni bir projeyle iþ arayanlar ile iþverenleri buluþturacak. Kariyer Merkezi, nisan ayýnda Turizm Sektöründe Kariyer Fýrsatlarý etkinliði düzenleyecek. Bu kapsamda Kariyer Merkezi ev sahipliðinde bir otelde toplantý düzenlendi. Toplantýda Büyükþehir Belediye Baþkan Danýþmaný Ýbrahim Evrim ve turizm sektörünün önde gelen isimleri bir araya geldi.
Mersin’in turizm açýsýndan çok büyük avantajlarý olduðunu belirten Baþkan Danýþmaný Ýbrahim Evrim, “Mersin için çok heyecanlýyým. Turizm ile ilgili mesleklerin yüceltilmesi için neler yapabileceðimize bakmalýyýz. Gençlerin turizm sektöründe de ömür boyu çalýþýlacak iþler olduðunu öðrenmeleri lazým. Otel içinde yükselme imkanlarý da çok. Antalya’da komilikle baþlayýp, ayný otelde genel müdür olan arkadaþlar var” dedi.
Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada ise nisan ayý ile birlikte turizm sezonunun baþladýðýný, sektörde hem stajyer hem de iþ arayanlar yönünden bir fýrsat göründüðünü söyledi. Kariyer Merkezi olarak iþgücü piyasasýna yön veren kamu ve özel sektör iþbirlikleri ile sürecin profesyonel yürümesi için proje yürüttüklerini ifade eden Özada, kurumlar arasý iþbirliðini arttýrmak amacýyla Ýþgücü Piyasasý Koordinasyon Kurulu kurduklarýný, birçok projeyi de bu kuruluþ içerisindeki sinerjiyle gerçekleþtireceklerini ifade etti.
Toplantýda gerçekleþtirilen sunumlarýn ardýndan turizm sektör temsilcileri etkinlikle ilgili düþüncelerini ifade ederek, etkinliðin Mersin için bir ilk, Türkiye’de ise rol model olacaðýný belirtti.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
HÜKÜMLÜLER ORMAN FAALÝYETLERÝNDE ÇALIÞACAK
MEÜ 27. KÜLTÜR VE SPOR ÞENLÝKLERÝ BAÞLADI
ANCELOTTÝ, AYLARCA FORMA VERMEDÝÐÝ ARDA’YI ÞÝMDÝ YERE GÖÐE SIÐDIRAMIYOR: TOP ONA AÞIK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.