sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

Uyuþturucu satýcýlarýna operasyon; 10 gözaltý

  •  25 Þubat 2020 Salý 13:17

Mersin ve Adana’da ’torbacý’ tabir edilen uyuþturucu satýcýlarýna yönelik düzenlenen operasyonda, 10 þüpheli gözaltýna alýndý.

Ýl Jandarma Komutanlýðýndan yapýlan açýklamaya göre, Kaçakçýlýk ve Organize Suçlarla Mücadele Þube Müdürlüðü ile Erdemli Ýlçe Jandarma Komutanlýðý ekiplerince, uyuþturucu madde imalatýný ve ticaretini yapan þüphelilerin yakalanmasýna yönelik çalýþma baþlatýldý.
Yaklaþýk 3 ay süren teknik ve fiziki takibin ardýndan Mersin'in merkez Mezitli ve Erdemli ilçeleri ile Adana'da düzenlenen eþ zamanlý operasyonlarda, 10 þüpheli gözaltýna alýndý.
Þüphelilerin adreslerinde yapýlan aramalarda ise 10 cep telefonu ve bu telefonlara ait sim kart, 7 adet uyuþturucu nitelikli hap ile bir miktar eroin ve esrar ele geçirildi. Olayla ilgili 1 þüphelinin arandýðý bildirildi.
Öte yandan ayný soruþturma kapsamýnda 14 ara yakalama yapýldýðý, gözaltýna alýnan 34 þüpheliden 4'nün tutuklandýðý, 29 þüphelinin 'adli kontrol' kapsamýnda serbest kaldýðý açýklandý. Bu operasyonlarda ise 722 adet sentetik hap, 30 gram eroin, 35 gram esrar ve 4 gram skunk ele geçirildiði kaydedildi.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
FAYANS YÜKLÜ TIR YANDI
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
ANCELOTTÝ, AYLARCA FORMA VERMEDÝÐÝ ARDA’YI ÞÝMDÝ YERE GÖÐE SIÐDIRAMIYOR: TOP ONA AÞIK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.