CÝNSEL ÝLÝÞKÝ TEKLÝFÝNÝ REDDEDEN ERKEK ARKADAÞINA YAPTIKLARI KAN DONDURDU

Ýngiltere’de 37 yaþýndaki Marlena Meczynska-Shiibashi isimli piyano öðretmeni, cinsel iliþki teklifini reddeden erkek arkadaþýnýn uyuduðu sýrada üzerine çamaþýr suyu dökerek vahþice saldýrdý ve sevgilisinin cinsel organýný kesmeye çalýþtý.
Ýngiltere'nin Hastings bölgesinde yaþayan 37 yaþýndaki Marlena Meczynska-Shiibashi isimli bir piyano öðretmeni, sevgilisinin kendisiyle cinsel birliktelik yaþamayý reddetmesi üzerine öfkeden deliye döndü. Adamýn uyuduðu sýrada önce cinsel organýna çamaþýr suyu döktü ardýndan ise býçaðý uyluklarýna sapladý.
ÝFADESÝNDE HER ÞEYÝ ANLATTI
Ülke gündemine bomba gibi düþen olayla ilgili ifade veren adam, "Panik içinde uyandým. Tuvaletimi yaptýðýmý düþünmüþtüm. Yaradan akan kan olduðunu ancak aþaðýya baktýðýmda anlayabildim. Sonra ona baktým ve yüzünün tamamen öfkeyle dolu olduðunu ve elinde bir býçak tuttuðunu gördüm. Býçakla bana doðru geliyordu. Kendimi bir kartonla savunmaya çalýþtým" þeklinde konuþtu.
SUN RTV | Mersin | Kurumsal Web Sitesi | www.sunrtv.com.tr | © Copyright 2021-2025 Tüm Haklarý Saklýdýr.
URA MEDYA