sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ÖZHAN PULAT: "OYUNCULARIN MÜKEMMEL ÖZVERÝSÝ VE MÜCADELESÝ, BÝZE BU GALÝBÝYETÝ GETÝRDÝ"

  •  13 Mayýs 2024 Pazartesi 11:47

Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat, 2-1 galip geldikleri MKE Ankaragücü karþýlaþmasý sonrasý yaptýðý açýklamada, "Çok þükür bugün hem yaptýðýmýz deðiþiklikler, hem oyuncularýn mükemmel özverisi ve mücadelesi, bize bu galibiyeti getirdi" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 36. haftasýnda Hatayspor, Mersin Stadyumu’nda oynanan karþýlaþmada MKE Ankaragücü’nü 2-1 maðlup etti. Karþýlama sonrasý düzenlenen basýn toplantýsýnda konuþan Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat, Gaziantep maçýndan sonraki gün hemen antrenmanlara baþladýklarýný belirterek, "Rakip analizlerimizi bitirdik ve oyuncularýmýza þunu söyledik. Evet ön tarafta çok güçlü bir Ankaragücü var, çok coþkulu ama biz doðru savunmayý yaparsak ve inanýrsak bu maç bize hiç uzak deðil dedik. Oyuncular saha kenarýnda bizim oyundan hiç kopmadýðýmýzý ve inancýmýzý gördü. Deðiþikliklerimizle oyuna hep hareket getirmeye çalýþtýk. Ve çok þükür bugün hem yaptýðýmýz deðiþiklikler, hem oyuncularýn mükemmel özverisi ve mücadelesi, bize bu galibiyeti getirdi. Dele-Bashiru’nun karþý karþýya kaldýðý pozisyonu atsak belki daha farklý bir maç olabilirdi. Rakibe topu verdik ama ceza sahasý içi aksiyonlarýnda çok daha etkindik. Tam anlamýyla oyuncular bizim ne oynamak istediðimizi görüp ona göre oynadýlar. Oyuncularýmýzýn emeklerine saðlýk. Tüm Hatay halkýna armaðan olsun" diye konuþtu.

 

Pulat, önümüzdeki hafta deplasmanda oyanayacaklarý Beþiktaþ maçýyla ilgili ise þu deðerlendirmeyi yaptý;

"Bu noktadan sonra artýk Hatayspor hiçbir rakibin kim olduðuna bakmaksýzýn iyi konsantre olmak zorunda. Beþiktaþ, evet þu dönemde talihsiz bir rakip, zor bir rakip bizim için ama artýk hiçbir hesabý yapacak durumumuz yok. Çünkü bakýyorsunuz geçen hafta VAR hakemi bütün takýmlara yabancý gelirken bize yerli VAR hakemi. Bize verilmeyen çok net bir penaltý. Yayýncý kuruluþta dahi bas bas Hatayspor’un hakkýnýn nasýl yendiði söyleniyor. Biz sadece Beþiktaþ’la mücadele etsek, sanýrým minimuma indirmiþ oluruz problemleri. Ama hiçbir þekilde mücadeleden vazgeçmeyeceðiz. Terimizin son damlasýna kadar kalmak için elimizden geleni yapacaðýz."

Paylaþ :
KULÝSLERÝ HAREKETLENDÝREN ÝDDÝA: ASGARÝ ÜCRET TEMMUZ AYINDA 21 BÝN 320 LÝRAYA ÇIKACAK
AKDENÝZ’DE EKMEKLÝK YAKAMOZ BUÐDAYININ HASADI YAPILDI
TARSUS’TA YAPAY ZEKA VE SANAT KURSLARI BAÞLADI
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.