sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE TAKSÝ ÜCRETLERÝ ZAMLANDI

  •  10 Mayýs 2024 Cuma 10:35

Mersin’de taksi ücretlerine zam yapýldýðý bildirilirdi. Zamlý yeni tarifeye göre 18 lira olan taksimetre açýlýþ fiyatý 25 liraya, 20 lira olan kilometre ücreti de 28 liraya yükseltildi.

Mersin Þoförler ve Otomobilciler Odasý ve Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliði Baþkaný Veysel Sarý, bugünden itibaren geçerli olacak yeni fiyat tarifesinin taksimetrelere ayarlanmasý için muayene istasyonunda toplanan taksicilerle bir araya geldi. Sarý, artan akaryakýt fiyatlarý,, lastik ve yedek parçalardaki fiyat týrmanýþý ve araç bakým ücretlerindeki artýþlarýn yeni fiyat tarifesini kaçýnýlmaz kýldýðýný söyledi. Sarý, fiyatlarda yapýlan her artýþýn kendi kazançlarýnýn azalmasý olduðunu belirterek, “Bizler fiyat artýþýndan yana deðiliz. Akaryakýta, yedek parçalara, lastiðe gelen fiyat artýþlarý yeni tarifeyi kaçýnýlmaz kýldý. Araçlarýn bakýmýnýn yapýlmasý, müþterinin can güvenliði ve memnuniyeti açýsýndan çok önemli. Biz bugün lastiðimizi yenileyemezsek, aracýmýzýn bakýmýný yapmazsak, müþterimizin can güvenliðini tehlikeye atarýz” dedi.

 

Veysel Sarý, konuþmasýnýn devamýnda her esnafýn, müþterinin veli nimet olduðu bilinciyle hareket etmesi gerektiðinin altýný çizerek, “Müþteri bizim kazanç kapýmýz, veli nimetimiz. Onlara en iyi hizmeti vermek, güler yüz göstermek, hepimizin görevi. Müþterimizle aramýzdaki sevgi saygý duygusunu güçlendirmeliyiz” diye konuþtu.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI
MERSÝN’DE GENÇLÝK BAYRAMI HAFTA BOYUNCA DOLU DOLU KUTLANDI
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.