sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MÝLLÝ BOCCE SPORCUSU, ÞAMPÝYONA ÖNCESÝ HEYECANINI BAÞKAN YILDIZ ÝLE PAYLAÞTI

  •  7 Mayýs 2024 Salý 16:46

Dünya Þampiyonasýnda Mersin’i ve Türkiye’yi temsil edecek olan Toroslar Belediyesinin Milli Bocce Sporcusu Mehmet Can Yakýn, Toroslar Belediye Baþkaný Abdurrahman Yýldýz’ý ziyaret ederek heyecanýný paylaþtý.

6-11 Mayýs tarihleri arasýnda Fransa’nýn Saint-Vulbas þehrinde yapýlacak olan Bocce Volo Dünya Þampiyonasý’na katýlacak olan Milli Sporcu Yakýn, heyecanýný Baþkan Yýldýz ile paylaþarak kendisine milli takým formasýný hediye etti. Milli Takým ve Toroslar Belediyesi Antrenörü Niyazi Kutlay’ýn da eþlik ettiði ziyaret sýrasýnda Baþkan Yýldýz’a desteklerinden dolayý teþekkür eden Yakýn, hedefinin Toroslar Belediyesi çatýsý altýnda dünya þampiyonluðunu Toroslar’a ve Türkiye’ye kazandýrmak olduðunu söyledi.

Toroslar Belediye Baþkaný Abdurrahman Yýldýz ise Milli Sporcu Mehmet Can Yakýn’a ve antrenör Niyazi Kutlay’a Dünya Þampiyonasýnda baþarýlar diledi. Yýldýz; “Bocce sporcumuz Mehmet Can Yakýn, hem Toroslarýmýzýn hem ülkemizin büyük bir gurur kaynaðý. Bocce branþýnda dünya ikinciliði ve Avrupa üçüncülüðü olan milli sporcumuzun hedefi olan dünya þampiyonluðunu da elde edeceðine yürekten inanýyorum. Fransa’da yapýlacak Bocce Volo Dünya Þampiyonasý’nda baþarýlar diliyorum. Onun bu baþarýsý, gelecek vadeden bocce sporunu gençlerimize daha da sevdirecek” dedi.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI
MERSÝN’DE 19 MAYIS ETKÝNLÝKLERÝ SÜRÜYOR
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.