sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ RÜZGAR ETKÝLÝ OLUYOR

  •  5 Mayýs 2024 Pazar 11:39

Mersin’de zaman zaman etkili olan þiddetli rüzgar hayatý olumsuz etkiliyor.

Kent merkezinde etkili olan þiddetli rüzgar nedeniyle vatandaþlar zor anlar yaþarken, Atatürk Parký sahilinde oluþan dalgalar kýyýya vurdu. Meteorolojinin fýrtýna uyarýsý üzerine birçok amatör balýkçý da denize açýlamadý. Çamlýbel Balýkçý Barýnaðý’na gelen bazý amatör tekne sahipleri ise teknelerini sabitleyerek çadýrlarýnýn uçmamasý için güvenli alanlara taþýdý.

Balýkçýlardan Nihat Ertaþ, meteorolojinin birkaç gün önce fýrtýna uyarýsýnda bulunduðunu belirterek, teknelerinin baþýna geldiklerini söyledi. Teknelerini güvene alarak beklediklerini ifade eden Ertaþ, "Fýrtýnadan dolayý balýk avýna çýkamýyoruz. Diðer tekneler zaten av yasaðýndan dolayý çýkamýyor, bakýma çektiler. Biz de teknelerimizin baþýnda fýrtýnanýn geçmesini bekliyoruz. Ýnþallah kazasýz belasýz atlatýrýz" dedi.

Bu arada, Mersin Meteoroloji Müdürlüðünden yapýlan açýklamada, Doðu Akdeniz’de bugün sabah saatlerinden itibaren batý ve güneybatýdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fýrtýna þeklinde esmesi beklenen rüzgarýn, yarýn sabah saatlerinde etkisini kaybedeceði ifade edildi.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI
MERSÝN’DE 19 MAYIS ETKÝNLÝKLERÝ SÜRÜYOR
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.