sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOUR OF MERSÝN ULUSLARARASI BÝSÝKLET TURU’NUN ÜÇÜNCÜ ETABI TAMAMLANDI

  •  8 Nisan 2024 Pazartesi 09:41

Mersin Büyükþehir Belediyesi tarafýndan bu yýl 6.’sý düzenlenen Tour of Mersin Uluslararasý Bisiklet Turu’nun üçüncü etabý tamamlandý.

Tarsus Cumhuriyet Meydaný’nda baþlayan yarýþ, Toroslar ilçesine baðlý Ayvagediði yaylasýnda son buldu. Oldukça zor etabý geride býrakan sporcular Tarsus, Çamlýyayla ve Toroslar ilçelerinin tarihi ve doðal güzelliklerine tanýklýk etti. Tour of Mersin’in üçüncü etabýnda Japonya’dan Benjami Reverte Prades 3 saat 9 dakika 28 salise ile birinci olurken, Eritre’den Dawit Yemane 3 saat 9 dakika 38 salise ile ikinci oldu. Üçüncülüðü ise Polonya’dan 3 saat 9 dakika 46 saniye ile Marcin Budzinski elde etti.

Gökayaz: "Mersin’e farklý bir renk geldi"

Üçüncü etapta sporcularý yalnýz býrakmayan Mersin Büyükþehir Belediyesi Genel Sekreter Yardýmcýsý Serdal Gökayaz, organizasyonla ilgili yaptýðý deðerlendirmede, "Tour Of Mersin gayet iyi gidiyor. Tüm sporcularýmýz memnun. Mersin’e farklý bir renk, hareket ve canlýlýk geldi. Biz Mersin’i bisiklet þehri olarak görüyoruz ve çalýþmalarýmýzý bu yönde geniþletiyoruz" dedi.

Prades: "Çok çetin bir etaptý"

Yarýþa Japonya’dan katýlan ve üçüncü etabý birincilikle bitiren Prades de, "Bugünkü etabý kaðýt üzerinde görünce çok hoþuma gitmiþti ve kafamda canlandýrmýþtým. Çünkü çok çetin bir etaptý; geniþ dönüþler olduðu kadar dar dönüþler de vardý. Kafamdaki gerçek oldu ve kazandým" diye konuþtu. Yarýn daha düz bir alanda yarýþacaðýný ifade eden Prades, "En iyi sprint atan kazanacak. Umarým o da zevkli bir yarýþ olur" ifadelerini kullandý.

Tour of Uluslararasý Bisiklet Turu, yarýn Mersin Cumhuriyet Alaný’ndan baþlayýp Özgecan Aslan Barýþ Meydaný’nda tamamlanacak dördüncü etap ile sona erecek.

Paylaþ :
MERSÝN’DE TURFANDA KÝRAZ HASADI BAÞLADI
SOSYAL GÜVENLÝK KURUMU’NUN GERÝ ÖDEME LÝSTESÝNE 47 ÝLAÇ DAHA EKLENDÝ
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
MÝLLÝ BOCCE SPORCUSU, ÞAMPÝYONA ÖNCESÝ HEYECANINI BAÞKAN YILDIZ ÝLE PAYLAÞTI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.