sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE YENÝDEN SEÇÝLEN VAHAP SEÇER, MAZBATASINI ALDI

  •  6 Nisan 2024 Cumartesi 09:52

Mersin’de yeniden seçilen ve mazbatasýný alan Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer, "Her 10 oyun 6’sýný aldýk ama bizim deðildir. Ýçerisinde emanet oylar var" dedi.

31 Mart Mahalli Ýdareler Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) yeniden Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný seçilen Vahap Seçer, beraberindekilerle birlikte Mersin Adliyesi’ndeki ilçe seçim kurulundan mazbatasýný aldý. Seçer, mazbatasýný aldýktan sonra bir grup vatandaþ eþliðinde Zeytinlibahçe ve Ýstiklal caddeleri güzergahýndan yürüyerek Cumhuriyet Meydaný’na geldi. Kalabalýk bir grubun karþýladýðý Seçer’in Atatürk Anýtý’na çelenk sunmasýnýn ardýndan Ýstiklal Marþý okundu.

Daha sonra beraberindekilerle yürüyerek geçtiði belediye binasý önünde vatandaþlara hitap eden Seçer, kendilerine oy veren vermeyen tüm Mersinlilere teþekkür ederek, "Bize oy verenlerin yüzünü asla kara çýkarmayacaðýz" dedi.

Mersin’i küçük bir Türkiye’ye benzeten Seçer, "5 yýldýr Mersin’de bir huzur ortamý vardý. Mersin huzurlu bir kenttir. Mersin barýþ içinde olan bir kenttir. Mersin yükselen bir kenttir, kalkýnan bir kenttir. Bunlarý hep beraber yaptýk. Bundan sonra daha da iyi olacaðýz. Þimdi zor günler geride kaldý. Her yurttaþýmýz bizim nezdimizde eþit yurttaþtýr. Herkesin kimliði, herkesin dini inancý, mezhebi, meþrebi, onun onurudur, þerefidir. Mersin’de herkes kendini rahat hissetsin. Herkes cesurca, onurluca ’ben Mersinliyim’ desin. Hepimiz Mersinliyiz. Bizim kimliðimiz artýk Mersinli kimliðidir. Herkes Mersinliyim demekle Mersin’e sahip çýkar" diye konuþtu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE TURFANDA KÝRAZ HASADI BAÞLADI
SOSYAL GÜVENLÝK KURUMU’NUN GERÝ ÖDEME LÝSTESÝNE 47 ÝLAÇ DAHA EKLENDÝ
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
MÝLLÝ BOCCE SPORCUSU, ÞAMPÝYONA ÖNCESÝ HEYECANINI BAÞKAN YILDIZ ÝLE PAYLAÞTI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.