sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AHMET SERKAN TUNCER MAZBATASINI ALDI

  •  5 Nisan 2024 Cuma 09:47

Baþkan Tuncer: "Þehrimizi daha yaþanabilir bir yer haline getirme vizyonumuzla kentimizin önündeki engelleri aþacaðýz"

Mezitli Belediye Baþkaný Ahmet Serkan Tuncer, seçimlerin ardýndan mazbatasýný alarak resmi olarak göreve baþladý. Adliyede mazbatasýný alan Tuncer, "Mezitli’ye olan baðlýlýðýmý ve hizmet aþkýmý dile getirmekten hiçbir zaman çekinmedim. Yerel yönetimde, þehrimizi daha yaþanabilir bir yer haline getirme vizyonumuzla, kentimizin önündeki engelleri aþacaðýz" dedi.

31 Mart Mahalli Ýdareler Seçimlerinde Mezitli Belediye Baþkanlýðýna seçin Ahmet Serkan Tuncer, Mersin Adliyesinde mazbatasýný almasýnýn ardýndan açýklamalarda bulundu. Mezitli’yi daha yaþanabilir bir yer haline getirmek için çalýþacaðýný belirten Tuncer, yoðun bir seçim süreci geçirdiklerini ifade etti.

"Þehrimizi daha da ileriye taþýyacaðýmýza olan inancýmýz tam"

Mazbatayý almasýnýn ardýndan resmi göreve baþladýklarýný belirten Tuncer, "Heyecanla beklediðimiz gün geldi ve mazbatamýzý alarak resmi olarak göreve baþladýk. Seçimlerin ardýndan yapýlan sayým sonuçlarýyla ve halkýn büyük bölümünün desteðini arkamýza alarak Mezitli tarihinde alýnmýþ en yüksek oyu aldýk. Mezitli’ye olan baðlýlýðýmý ve hizmet aþkýmý dile getirmekten hiçbir zaman çekinmedim. Mezitli’nin çeþitli ihtiyaçlarýný karþýlamak, altyapýyý güçlendirmek, kamusal hizmetleri iyileþtirmek ve toplumun her kesimine eþit þekilde hizmet etmek amacýyla devraldýðýmýz önemli bir görevimiz var. Halkýmýzýn desteðiyle ve birlikte çalýþarak, þehrimizi daha da ileriye taþýyacaðýmýza olan inancýmýz tam. Kentimizin daha güzel yarýnlarý için her kesim ile el ele vererek çalýþacaðýmýzý belirtmekten mutluluk duyuyorum" þeklinde konuþtu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ’TURUNÇGÝL ÇALIÞTAYI’ DÜZENLENDÝ
TABELADAKÝ RAKAM DEÐÝÞTÝ! BENZÝNE 1 LÝRA 37 KURUÞ, MOTORÝNE ÝSE 1 LÝRA 24 KURUÞ ÝNDÝRÝM GELDÝ
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
MÝLLÝ BOCCE SPORCUSU, ÞAMPÝYONA ÖNCESÝ HEYECANINI BAÞKAN YILDIZ ÝLE PAYLAÞTI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.