sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

GÖRENLER YENÝ BELEDÝYE BAÞKANINI ÝKÝZÝ ÝLE KARIÞTIRIYOR

  •  5 Nisan 2024 Cuma 09:45

Mersin’in Erdemli ilçesinde belediye baþkaný seçilen Cumhur Ýttifaký’nýn MHP’li adayý Mustafa Kara, mazbatasýný alarak görevine baþladý. Baþkanýn ikizini görenler ise ikisini birbirinden ayýrmakta güçlük çekti.

Hafta sonunda yapýlan yerel seçimlerde Mersin’in Erdemli ilçesinde belediye baþkanlýðýný Cumhur Ýttifaký’nýn MHP’li adayý evli ve 2 çocuk babasý 40 yaþýndaki Mustafa Kara, yüzde 42’den fazla oy alarak kazandý. Seçimin ardýndan Erdemli’nin yeni belediye baþkaný Kara mazbatasýný aldý. Belediyeye gelen Kara, üç dönemdir görevini sürdüren partisinin belediye baþkaný Mükerrem Tollu’dan görevi teslim aldý. Görevi devralan Baþkan Kara’nýn tek yumurta ikizi Ali Kara’yla benzerliði ise görenleri þaþýrttý. Tebrik için gelen bazý vatandaþlar, zaman zaman baþkaný ikizi ile karýþtýrdý. Vatandaþlar hem baþkanla hem de ikizi ile fotoðraf çektirdi.

"Bir tane doðal dublörüm, ikizim var"

90 gündür sahada olduklarýný belirten Erdemli Belediye Baþkaný Mustafa Kara, "Sahadaki teveccühü çok þükür sandýða yansýttýk. Mazbatamýzý aldýk, inþallah 5 yýl Erdemli’mize hizmet edeceðiz. Tabii bu mazbatayý bütün Erdemli adýna aldýk. Ýnþallah 5 yýlýn sonunda bize oy veren vermeyen herkesi memnun edeceðiz. Allah’ýn izniyle de memleketimize güzel hizmetler yapacaðýz" dedi.

Ýkiziyle ilgili de Baþkan Kara, "Tek yumurta ikiziyiz. Tabii bir tane doðal dublörüm, ikizim var. Saðolsun kendisi de seçim sürecinde bana çok yardýmcý oldu. Aþkla koþan yorulmaz derler. Biz de aþkla koþtuk, hiçte zorlanmadýk. Çok þükür zafere de ulaþtýk. Artýk Erdemli’mize hizmet zamaný" ifadelerini kullandý.

Paylaþ :
MERSÝN’DE TURFANDA KÝRAZ HASADI BAÞLADI
SOSYAL GÜVENLÝK KURUMU’NUN GERÝ ÖDEME LÝSTESÝNE 47 ÝLAÇ DAHA EKLENDÝ
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
MÝLLÝ BOCCE SPORCUSU, ÞAMPÝYONA ÖNCESÝ HEYECANINI BAÞKAN YILDIZ ÝLE PAYLAÞTI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.