sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ÝYÝ PARTÝ BELEDÝYE BAÞKANI 10 YIL ARADAN SONRA TEKRAR KOLTUÐA OTURDU

  •  4 Nisan 2024 Perþembe 09:09

ÝYÝ Parti’den Mersin Mut Ýlçe Belediye Baþkaný seçilen Murat Orhan, ilçe seçim kurulunda mazbatasýný aldýktan sonra görevi devraldý.

31 Mart yerel seçimlerinde ÝYÝ Parti’den belediye baþkaný seçilen Murat Orhan, yeni seçilen belediye meclis üyeleri ile birlikte Ýlçe Seçim Kurulu’na giderek mazbatasýný aldý. Mazbatasýný aldýktan sonra Mut Belediyesine geçen Orhan, çok sayýda partili ve vatandaþ tarafýndan karþýlandý. Tebrikleri kabul ettikten sonra koltuða oturan Orhan, “Bir kesimin deðil, herkesin baþkaný olarak koltuða oturduðunu” söyledi.

"Vaatlerimin arkasýndayým" diyen Baþkan Orhan, "Hep beraberce zorlu bir seçim sürecinden sonra hep beraberce inþallah zafere ulaþmanýn gururunu beraber paylaþýyoruz. Hepinize çok teþekkür ediyorum. Seçim öncesi vaatlerimin arkasýndayým. Mut’a önceki Belediye Baþkanlýðýmda yaptým, yine güzel hizmetler yapacaðým. ÝYÝ Parti teþkilat üyeleri ve belediye meclis üyelerimiz ile birlikte yürüttüðümüz kampanya 31 Mart itibari ile sona erdi. Seçimi açýk ara önde birinci çýktýk. Mut için bu bir zaferdir. Bugün itibari ile mazbatamýzý aldýk görev sürecimiz baþladý. Görev ve sorumluluðumuzun çok aðýr olduðunu, bu þehirde eksik olan hizmetleri biliyoruz. Ýnþallah ekibimiz ile birlikte Mut’a güzel hizmetler yapacaðýz. Biz seçim öncesinde her ne söyledikse seçim sonrasýnda da bunlarýn arkasýndayýz. Mut’u yaþanýlabilir bir þehir oluþturma boyutunda çok ciddi katkýlar sunacaðýmýza inanýyoruz” diye konuþtu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE TURFANDA KÝRAZ HASADI BAÞLADI
SOSYAL GÜVENLÝK KURUMU’NUN GERÝ ÖDEME LÝSTESÝNE 47 ÝLAÇ DAHA EKLENDÝ
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
MÝLLÝ BOCCE SPORCUSU, ÞAMPÝYONA ÖNCESÝ HEYECANINI BAÞKAN YILDIZ ÝLE PAYLAÞTI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.