sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAÞKAN GÜLTAK: "MERSÝN’ÝN KURTULUÞU KENTSEL DÖNÜÞÜMDEN GEÇÝYOR"

  •  15 Mart 2024 Cuma 09:30

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, “Halkýmýzdan önümüzdeki yeni dönem için alacaðýmýz 5 yýllýk vize sayesinde Çay, Çilek, Turgut Reis, Bahçe ve Barýþ mahallelerimizde bin ile bin 200 civarýnda modern konutla kentsel dönüþüm projelerine hýzla devam edeceðiz.

Çünkü Mersin’in kurtuluþu kentsel dönüþümden geçiyor. Ýþte kentsel dönüþümle birlikte þehrimizin giriþi de modern bir hale gelecek” dedi.

Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, Çay Mahallesi sakinleri, mahalle esnafý ve pazarcý esnafý ile bir araya geldi. Görev süresince Çay Mahallesi’ni daha önce de pek çok kez ziyaret ettiðini dile getiren Baþkan Gültak, kentsel dönüþüm projesi ve diðer hizmetlerle mahallenin birçok eksiðini giderdiklerini ifade etti.

“31 Mart’ta ipi tekrar göðüsleyeceðiz”

Esnaf ziyaretinde yaklaþan seçimlere yönelik görüþlerini aktaran Baþkan Gültak, projelerinden bahsetti. Gültak, “Akdeniz’de artýk barýþ, huzur ve kardeþlik var. Hiçbir ayrým yapmadan halkýmýza sunduðumuz hizmetlerle de bu duygular pekiþiyor. Ýnþallah 31 Mart’ta ipi tekrar göðüsleyeceðiz, barýþýn ve kardeþliðin yeniden teminatý olacaðýz. Çünkü Türk, Kürt, Arap, Laz, Alevi veya Sünni tüm vatandaþlarýmýzýn nasýl ki belediye baþkaný olduysak, tüm mahallelerde hizmet ürettiysek, kentsel dönüþüm projeleriyle, kadýnlara yönelik projelerle, gençlerimizin eðitimine yönelik projelerle, en önemlisi de þehrimizin imarý ile bizzat ilgilenip þehrimizin ve ilçemizin marka deðerini yükselteceðiz” diye konuþtu.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI
MERSÝN’DE 19 MAYIS ETKÝNLÝKLERÝ SÜRÜYOR
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.