sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

SOYDAN: "EMEKLÝLERÝMÝZE 10 BÝN LÝRA DESTEK VERECEÐÝZ"

  •  15 Mart 2024 Cuma 09:28

Cumhur Ýttifaký Mersin Büyükþehir Belediye Baþkan Adayý Serdar Soydan, dar gelirli ve emeklilere destek vereceklerini belirterek, "Mersin halký suyu pahalýya tüketiyor. Biz göreve gelir gelmez su fiyatlarýný indireceðiz. Dar gelirli ve emekli vatandaþlarýmýza belli limitlere kadar ücretsiz su, ayrýca yine emeklilerimize 10 bin TL’ye kadar sosyal destek vereceðiz" dedi.

Öðrencilere 10 GB internet, burs ve dijital dershane müjdeleri veren Soydan, emeklileri de unutmayarak, onlara da 10 bin TL’lik sosyal destek vereceklerini açýkladý. Sosyal belediyeciliðin önemli olduðuna dikkat çeken Soydan, "Biz göreve geldiðimizde þuan sunulan sosyal yardým ve destekleri daha da arttýracaðýz. Dar gelirli vatandaþlarýmýzýn her zaman yanýnda olacaðýz. Belli limitlere kadar ücretsiz su vereceðiz. Yýllarýn emeðini vermiþ, yaþ almýþ vatandaþlarýmýzý da unutmadýk. Emeklilerimize de 10 bin TL sosyal destek vereceðiz" ifadelerini kullandý.

“100 projeyi sadece sayý olarak deðil, 100 eksik, 100 sorun olarak görün”

Amaçlarýnýn kimseyi eleþtirmek olmadýðýný vurgulayan Soydan, "Hizmet eden herkese teþekkür ederiz. Ancak biz aday olduðumuza göre, 100 proje açýkladýðýmýza göre demek ki bu kentte her þey iyi deðil. ’Mersin kötü yönetiliyor’ derken boþuna söylemedik. Vatandaþlarýmýzýn geri bildirimleri var, þikayetleri var. Mersin keþke reklam afiþlerindeki gibi memnun olsa ve hiç sorunu olmasa. Ama öyle deðil. 100 projeyi sadece bir sayý olarak deðil, 100 eksik, 100 sorun olarak görün. Biz bu sorunlarý ve diðer sorunlarý çözeceðiz" diye konuþtu.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI
MERSÝN’DE 19 MAYIS ETKÝNLÝKLERÝ SÜRÜYOR
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.